Art. nr.NK0613C

Kamik Cody XT

Temp grense: -74°C

• Fantastisk varme og behagelige vinterstøvler
• Vanntett nylonstoff og godt grep i sålen
• Lav vekt til å være en så varm vinterstøvel

Farge

Størrelse

2199 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Kamik

Størrelsesguide

Bytte og retur

Kamik Cody XT er en fantastisk varm vinterstøvel fra velkjente Kamik. Dette er støvlene for deg som skal ha noe av det varmeste som er på markedet. Disse har 2 kraftige spenner som gjør at skoene sitter godt på når du må vasse i snø. Skoene har en godt isolert innersko som kan tas ut for tørking, Behagelige å gå med og sålen sikrer godt grep mot underlaget. 

-74° gradering

Cody XT har en gradering på hele -74°. Dette betyr ikke at du kan stå stille og at du garantert vil være varm på beina helt ned til -74°. Det er mange faktorer som spiller inn på og påvirker temperaturen, men det vi kan si er at det er en svært varm vinterstøvel som passer utmerket på kalde vinterdager her i Norge.

Vanntett

Stoffet som er benyttet i denne støvelen er av typen "Waterproof 1200 Denier Nylon". Dette sammen med vanntett sømmer ("Seam Sealed Waterproof konstruksjon") gjør at denne skoen vil holde deg tørr og varm.

"Seam Sealed Waterproof konstruksjon" gjør støvelen nærmest ugjennomtrengelig for snø og fuktighet uten at det går på bekostning av ekstra vekt. Vanntette tapes og tetningsmidler brukes for å dekke hver eneste søm.

RubberHe - Egenutviklet gummiblanding

RubberHe er Kamik's egne innovasjon og er en gummiblanding som er 50% lettere enn naturlig gummi, samt 30& lettere enn andre syntetiske gummier. RubberHe er fleksibel og svært slitesterk.

"Strong like iron, yet light like helium"

Avtagbar liner

Cody XT har en 4-lags liner som er avtagbar. Dette er praktisk da man kan ta ut innerdelen og legge denne til tørk dersom det er nødvendig. Normalt så har slike sko 3 lags liner, men denne 4 lags-konstruksjon har et ekstra lag for ytterligere beskyttelse og varme.

Spesifikasjoner:

- Vanntett 1200 Denier Nylon
- "Seam-Sealed" vanntett konstruksjon
- Avtagbar 20mm tykk Zylex® 4F Liner
- Fukttransporterende innerfòr
- 2 kraftige spenner + snølås
- 11mm Zylex® innersåle
- Vanntett og lett "RubberHe"-gummi
- "RubberHe" yttersåle
- Høyde: 36 cm
- Vekt: 1576 gram per par