Art. nr.104307-01

Aclima HotWool Liner Gloves

Myke og deilige ull hansker til å ha som fôr i andre hansker/votter eller alene når det bare er litt kaldt.

Farge:

Størrelse

349 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Aclima

Størrelsesguide

Bytte og retur

HotWool Liner gloves er varme og myke vanter i strikket HotWool stoff. De egner seg godt som fôr i andre hansker eller votter. De kan også brukes som eneste lag når det ikke er så kaldt ute.

 

HotWool er plaggene du bruker under kalde forhold, eller når aktivitetsnivået er lavt til moderat. Disse plaggene er en klar favoritt bland de som jobber ute eller jakter.
Produktet ble utviklet av Aclima i samarbeid med Forsvaret, og de benytter seg fortsatt av ullfrottè på grunn av slitestyrken og overlegen isolasjon. HotWool materialet er en ullfrotté blanding av 65% merinoull, 15 % Polyamid og 20% Polyester. Blandingen av disse fibrene gjør plaggene tykkere og mer slitesterke enn rene ullplagg. Ullfiberne ligger i løkkene mot huden for å utnytte ullens isolerende og fukttransporterende egenskaper. Løkkene gjør også at mer luft kommer til og gir plaggene enda høyere isolasjonsevne.

Ull holder på varmen selv om den blir våt.

Ull tørker raskt.

All ullen fra Aclima er sporbar tilbake til gårdene vi kjøper ull fra.

Ull er naturlig resistent mot bakterier og det hindrer at lukt setter seg i plagget, det gjør at vi sparer miljøet når vi ikke må vaske tøyet så ofte.