Art. nr.NX1036

Nikwax 2pk TX Direct og Tech Wash

Teknisk vaskemiddel
Enkel å bruke!
279 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

2 pk med 300 ml vask (Tech Wash) og 300 ml impregnering (TX Direct).

Tech Wash fjerner skitt og vaskemiddelpartikler, samtidig som det revitaliserer plaggets vannavvisende egenskaper og gjenoppretter pusteevnen.

Vaskemiddelet kan brukes på alle vanntette tekstiler, for eksempel klær med membranene Gore-Tex, Sympatex, Entrant, Triple Point og lignende. Tech Wash kan også brukes til rengjøring av utstyr som vanntette bagger, ryggsekker og syntetiske soveposer.

Svært enkelt å bruke, kan brukes i vanlig vaskemaskin. Tips: bruk Tech Wash hver gang du vasker det vanntette plagget, og alltid før impregnering.

TX Direct tar også vare på plaggets pustende egenskaper, og fordi impregneringen er vannbasert trenger du ikke å bruke tørketrommel for å aktivere den. Det er også en fordel at plagget er vått når du impregnerer det, det vil si at du først kan vaske det i vaskemaskina, så setter du bare på en ny runde når du skal impregnere plagget. TX Direct er uten fluorkarboner.

Vask og impregnering fra det britiske merket Nikwax er et trygt valg for både deg og miljøet. Impregneringsproduktene til Niwkax har alltid vært fri for aerosoler (drivgasser) og PFC (fluorkarboner). Merket har en tydelig miljøprofil, og har foreksempel kompensert for alt sitt karbonutslipp helt siden 1977. Det har de gjort gjennom å forynge og beskytte tropiske regnskog i samarbeid med World Land Trust.