Art. nr.2033

Stormsure StormProof impregnering, 1L refill

Impregnering som gjør klærne dine hydrofobiske! 1 liter refill flaske.
449 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

StormProof impregnering er et flott produkt for å holde alle dine uteklær og sko vanntett.
Bare spray det på et hvilket som helst stoff eller overflate, la det tørke, og etterpå vil vannet bare rulle av. Hvis du kan tørke den på en radiator eller i en tørketrommel, får du en enda bedre effekt.
StormProof er et C6-fluorokarbonbasert hydrofobt impregneringsmiddel som ikke inneholder brennbare løsningsmidler. Det er vannbasert og veldig lett å bruke på alle typer tekstiler og lær. Perfekt for «pustende» stoffer som Gortex®, mfl. eller vanlig ripstopp nylon. Fungerer også på ull og bomullsplagg.


StormProof gjør overflaten hydrofob (den avviser vann, olje og jord), og bidrar til å holde deg varm og tørr. Dette er et viktig produkt for alle som tilbringer mye tid utendørs. Et godt impregnert plagg vil forbli pustende, og du vil minske risko for at kondens dannes innvendig. Du vil holde deg varmere og tørrere!

1 Liter refill til sprayflaske. 

Se impregneringseffekten i videoen under.

Stormproof og miljøet.
Stormproof er vann- og A C6 fluorkarbonbasert impregnering.
Stormproof brytes ikke ned til PFOA, og er det tryggeste alternativet for miljøet, inntil ny teknologi utvikles. C6 er det beste og mest miljøvennlige stoffet for bruk i impregnering av klær og sko som er tilgjengelig.

Hva er PFOA (Perfluoroktansyre)?
Kan skade reproduksjonen hos pattedyr, og det kan også være kreftfremkallende.Ekstremt kjemisk stabilt, hoper seg opp i dyr og brytes svært sakte ned i miljøet. En følge av dette er at mengdene i naturen bare øker og øker etter hvert som vi tilfører mer av det.