Superdeal
Art. nr.106306

Aclima FlexWool Sports Vest, Mann

God stretch og veldig behagelig!

• Passer perfekt til trening
• Ullfleece på innsiden
• Refleksdetaljer

Farge

Størrelse

1299 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Aclima

Størrelsesguide

Bytte og retur

Aclima FlexWool Sports Vest har meget god stretch og er behagelig å ha på seg!

Denne vesten er en hybrid med strategisk plasserte vindstopp-paneler i front og flexwoolstoff i ryggen, konstruert i en sandwich-konstruksjon med merinoull på både topp- og bakstoff.
I mellom ligger det 100% PU for vindbeskyttelse. Vesten har flere praktiske lommer med glidelås og reflex detaljer for bedre synlighet. Det unike stoffet tilbyr det beste fra begge verdener, merinoull og perfekt passform.

Ullstoffet er strikket og blandet med 21% polyester for holdbarhet og 5% elastan for god stretch.

FlexWool plaggene er en hybrid med strategisk plasserte vindstopp-paneler, laget i en sandwich-konstruksjon med merinoull på både topp- og bakstoff. I mellom ligger det 100% PU for vindbeskyttelse. Deretter har plaggene et strikket ullstoff på områder som gjør at du får god bevegelsesfrihet og ventilasjon. FlexWool har meget god stretch og er behagelig å ha på seg. Det unike stoffet tilbyr det beste fra to verdner, merinoull og perfekt passform, med mange smarte tekniske detaljer.

Ullstoffet er strikket med 19.5 micron garn, stoffet veier 275 gram pr kvadratmeter og er blandet med 21% polyester for holdbarhet og 5% elastan for god stretch.

 

 Visste du at?

Ull er som kjent veldig bra å bruke når det er kaldt, selv om plagget blir vått. Men visste du at ull også isolerer mot varme utenifra og derfor vil virke avkjølende på varme dager?