Art. nr.4293

Warmpeace Vernon, M's

En veldig gjennomtenkt og anvendelig mellomvekt jakke!

Farge

Størrelse

1999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Warmpeace

Størrelsesguide

Bytte og retur

En varm kvalitetsjakke fra Warmpeace!

Selv om jakken er varm og oser kvalitet kan den lett pakkes ned til en veldig liten størrelse som passer perfekt i selv de minste sekker. Warmpeace kaller dette en mellomvekt jakke, men med sine 390g kan vi med trygghet si at den hvert fall ikke veier mye. Jakken er utrolig komfortabel å ha på og har en utrolig bra fit som gjør at den sitter som et skudd. Vernon jakken er svært anvendelig og kan brukes til det absolutt meste hele året. Dette er jakken du blir glad i! 

Modellen er litt lengere i ryggen enn foran for ekstra beskyttelse og varme i korsryggen. Foran finner man to gode lommer med glidelås som er ypperlige for oppbevaring eller for å varme hendene. Jakken har også to innerlomme pluss en liten transport pose som du lett kan pakke jakken ned i for å eventuelt ha den med på tur.

Jakken bruker slitesterke YKK glidelås som funker utrolig bra. Den gjør det så og si umulig å feste glidelåsen i jakken! 

Toppkvalitet, designet av ekte frilufts entusiaster! 

Spesifikasjoner:

  • Lang rygg
  • To lommer med glidelås på forsiden
  • To store innerlommer
  • Vekt: 390g
  • Materiale: Loft Nylon DWR+ som er veldig sterkt, elastisk, avstøter lett regn og tørker fort
  • Fyll: 90/10 andedun, 600 fillpower

Dette sier kundene: 

Hei HPT, ville bare si at jeg er superfornøyd med WP Vernon jakke jeg kjøpte, liker spesielt at den er litt lengre enn andre lette dunjakker, den har svært god passform, god og varm. Rett og slett det beste dunjakke kjøpet jeg noen gang har gjort.
Lars Tore Hogsnes, Drammen