Art. nr.NP11-S

Northern Playground ZipBoxer ULL, Men

Uansett årsak, en fuktig boxer er sjelden digg.

Størrelse:

-20%
399 ,-

499 ,-

Valgt størrelse ikke på lager

Du er nå påmeldt.

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Northern Playground

Størrelsesguide

Bytte og retur


Tenk hvor bra det hadde vært om du kunne bytte boxer uten å ta av deg buksa. Enten du er svett på fjellet, våt i seilbåten eller skitten på toget i India - en ny boxer gjør underverker for varme og komfort.

Merinoulla som blir brukt i denne boxeren  er av høyeste kvalitet og leveres av den italienske produsenten Pontetorto. Northern Playground ble etablert av de to norske guttene Jo Egil Tobiassen og Magnus Aasrum i 2011. To ting plaget Jo og Magnus. En fuktig boxershorts er umulig å skifte. Og stilongsen, som var god på morgenen, blir for varm ut på dagen. For å skifte boxer og stilongs må man ta av seg ski, sko og bukser. Med morens symaskin, masse kreativitet og pågangsmot fant de løsningen. I dag produserer de ZipBoxer og ZipLongs i Estland og har kjempesuksess med dette innovative produktet.

Blir du fort varm, svetter du en del under høy aktivitet, ja da er dette produkter du virkelig vil sette pris på.

NPG vinner prestisjetung ISPO award!


Farge: Sort

Størrelser: Størrelsene er litt små, så er du i tvil går du opp et hakk.

Glidelåsen blir hard mot huden? Nope. Glidelåsene er paddet og du vil kanskje merke den de to første sekundene. Etter det glemmer du at den er der.

Zipboxer er laget i et svært lett og fukttransporterende materiale. Den passer best til høyaktivitets leking/sport og kan brukes hele året.
Produktet leveres i Polartecs Power Dry-serie og er laget av resirkulert materiale.


Bruksområder: Skitopptur, isklatring, ekspedisjon, brevandring, langrenn, fjelltur, seiling og reising. Generelt alle aktiviteter i friskt vær.

Tips! Når du har anskaffet deg en Zipboxer, prøv å ta den av og på med glidelåsene en gang hjemme før du drar på tur. Ha alltid to Zipboxere. En til å ha på og en å skifte til.