Art. nr.ferdbelt

Non-Stop Dogwear Ferd Belt

Slitesterkt med pulkfeste!

• Ergonomisk utforming for lengre turer!
• Egne festepunkter for pulk
• Lett, slitesterkt og komfortabelt

Farge

1299 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Non-Stop Dogwear

Bytte og retur

Non-Stop Dogwear Ferd Belt er ett slitesterkt og komfortabelt trekkbelte med ergonomisk utforming for lengre turer og ekspedisjoner gjennom hele året! Beltet har egne festepunkter for pulkog er utviklet for deg som tilbringer mye tid i naturen med hunden din og har behov for noe mer enn et ordinært magebelte.

Ferd belt er formstøpt for god ergonomisk passform, med en kjerne bestående av lukket celleskum som hindrer væske å trenge gjennom.

Pulk kan festes direkte i D-ringene på siden av beltet. Beltet har praktiske løkker hvor du kan feste kobbel, hundeposer og annet utstyr opp til 0,5 kilo. Trekkbeltet har en solid og sikker karabinkrok med skrulås for feste av hundens line.

Kroken tåler en belastning på 300 kilo. Dersom det er viktig for deg å raskt kunne koble fra hunden, anbefaler vi å kjøpe Quick release snap hook med hurtigutløserfunksjon.

Trekkbeltet kommer i tre størrelser og kan justeres rundt livet og beina. Beinstroppene hjelper til med å holde beltet på plass, men kan enkelt tas av dersom du ønsker et magebelte uten stropper. Store deler av beltet er kledd i slitesterk hypalon, og har refleks bak for god synlighet i mørket.