Art. nr.WELITBCG

Werner Little Dipper Karbon/Glassfiber, Bøyd skaft

En premium padleåre for lavt åretak. De små årebladene på Little Dipper gjør at den egner seg godt for mindre padlere, og er en favoritt for mange damer.

Farge

Lengde

6999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Werner

Bytte og retur

Werner Little Dipper er en allround padleåre tilpasset en padlestil med lav åreføring. Det vil si at bladene er lengre og smalere enn bladene på en åre beregnet for høy åreføring. En åre som Little Dipper gir nok kraft, men mindre belastning i skuldrene, og brukes av de fleste rekreasjons- og turpadlere. 

Werner deler sine årer inn i tre kategorier; Standard, Premium og Ultimate. Little Dipper hører til i kategorien Premium. Årene i denne kategorien kjennetegnes ved den perfekte kombinasjonen av lett vekt, stivhet og holdbarhet. Årene i Premium-kategorien er Wernes mest robuste årer.

Denne åren har blader av Premuim glassfiber som gir veldig lett svingvekt og stivhet i sin prisklasse. Dette er Werners sterkeste og mest holdbare åreblader. Bladene på Little Dipper er forholdsvis små, noe som gir mindre påkjenning hos små padlere. Skaftet er laget av 100% karbon og har riktig kombinasjon av vekt, styrke og flex. Skaftet kommer i to ulike diametere, Small og Standard. Mål innsiden av hånden din fra håndleddet, akkurat der håndflaten starter og til tuppen av langefingeren. Måler du under 16,5cm anbefales skaftdiameter Small. 

Neutral Bent Shaft gjør at du kan padle med håndleddene og underarmene i en mer ergonomisk riktig posisjon. Det kan sammenlignes med et sykkelstyre som er bøyd i endene. Et slikt styre gir et mer komfortabelt grep kontra et helt rett styre, noe som kan gi en unaturlig vinkel i håndleddene. Med bøyd skaft har du også hele tiden full kontakt med hele håndflaten på skaftet. Disse faktorene samlet gir deg god kontroll, komfort og kraft, gir økt utholdenhet og reduserer faren for belastningsskader. Har du først begynt å padle med bøyd skaft kommer du aldri til å gå tilbake!

En dihedral utforming av årebladene gjør at vannet lettere flyter jevnt av på begge sider av bladet. Dette bidrar til et mykt og stabilt padletak og reduserer energiforbruket, som igjen øker padlegleden. 

Smart View Adjustable Ferrule System er Werners patenterte system for å justere vinkelen på årebladene. Med denne solide patenten kan du raskt og enkelt stille inn din foretrukne vinkel på årebladene i 15 graders intervall. Med dette systemet kan du også enkelt bytte mellom venstre- og høyrepadling(fast grep på venstre eller høyre hånd). En to-delt åre er enkel å transportere og du får fint plass til en reserveåre på dekk. Systemet er standard på alle Werners turårer. 

width="640">

Spesifikasjoner:

  • To-delt
  • Justerbar bladvinkel
  • Natural Bent skaft av karbon og glassfiber
  • Åreblader av glassfiber
  • Optimalisert flex og styrke
  • Dihedral og asymmetrisk utformede åreblader
  • Ytelsesnivå Premium
  • Mellomstore åreblader; 48cm x 15cm, 550cm²
  • Vekt: 843 gram
  • Farge: Translucent Orange (210cm), Translucent Amber (215cm)


Størrelsesguide