Art. nr.WELIT

Werner Little Dipper Karbon/Glassfiber, Rett skaft

En premium padleåre for lavt åretak. De små årebladene på Little Dipper gjør at den egner seg godt for mindre padlere, og er en favoritt for mange damer.

Lengde

5499 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Werner

Bytte og retur

Werner Little Dipper er en allround padleåre tilpasset en padlestil med lav åreføring. Det vil si at bladene er lengre og smalere enn bladene på en åre beregnet for høy åreføring. En åre som Little Dipper gir nok kraft, men mindre belastning i skuldrene, og brukes av de fleste rekreasjons- og turpadlere. 

Werner deler sine årer inn i tre kategorier; Standard, Premium og Ultimate. Little Dipper hører til i kategorien Premium. Årene i denne kategorien kjennetegnes ved den perfekte kombinasjonen av lett vekt, stivhet og holdbarhet. Årene i Premium-kategorien er Wernes mest robuste årer.

Denne åren har blader av Premuim glassfiber som gir veldig lett svingvekt og stivhet i sin prisklasse. Dette er Werners sterkeste og mest holdbare åreblader. Bladene på Little Dipper er forholdsvis små, noe som gir mindre påkjenning hos små padlere. Skaftet er laget av karbon og glassfiber. Karbonandelen er stor for lav vekt. Glassfiber øker styrken og gir en struktur i skaftet som sørger for godt grep. Little Dipper leveres med skaftdiameter Small som gjør at også mindre hender får godt grep uten at det går ut over teknikk og utholdenhet. Mål innsiden av hånden din fra håndleddet, akkurat der håndflaten starter og til tuppen av langefingeren. Måler du under 16,5cm anbefales skaftdiameter Small. 

En dihedral utforming av årebladene gjør at vannet lettere flyter jevnt av på begge sider av bladet. Dette bidrar til et mykt og stabilt padletak og reduserer energiforbruket, som igjen øker padlegleden. 

Smart View Adjustable Ferrule System er Werners patenterte system for å justere vinkelen på årebladene. Med denne solide patenten kan du raskt og enkelt stille inn din foretrukne vinkel på årebladene i 15 graders intervall. Med dette systemet kan du også enkelt bytte mellom venstre- og høyrepadling(fast grep på venstre eller høyre hånd). En to-delt åre er enkel å transportere og du får fint plass til en reserveåre på dekk. Systemet er standard på alle Werners turårer. 

width="640">

Spesifikasjoner:

  • To-delt
  • Justerbar bladvinkel
  • Rett skaft av karbon og glassfiber
  • Åreblader av glassfiber
  • Optimalisert flex og styrke
  • Dihedral og asymmetrisk utformede åreblader
  • Ytelsesnivå Premium
  • Mellomstore åreblader; 48cm x 15cm, 550cm²
  • Vekt: 780 gram
  • Farge: Translucent Red


Størrelsesguide