Art. nr.1126148

ViaMare RIB 230 S Slat

Stødig og solid 8 fots gummibåt

• Ekstra stabil og lettkjørt gummibåt
• Robust og slitesterk
• Godkjent for inntil 4 hk
• Leveres komplett med årer, bag, pumpe mm.


6499 ,-

Produktet er utløpt

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Via Mare RIB 230 S Slat er en stabil, solid og lettkjørt liten RIB med god bæreevne. Båten har en rekke gode detaljer som du garantert vil sette pris på, slik som kraftige bærehåndtak, sittebenk i aluminium osv. Den har også svært gode ro-egenskaper. Glimrende som "ekstra båt" og en morsom og trygg båt for barn som skal lære seg båtlivet.

 Ekstra stabil og lettkjørt gummibåt

ViaMare vet hvordan de lager gode gummibåter og denne modellen er ikke noe unntak. Selv om den er relativt liten (8 fot) oppleves den som meget stabil og veldig lettkjørt. Den er ypperlig som en robåt, men du kan også montere motor på opptil 4hk på den. Båten vil gi deg (og barna) mye moro på vannet.

 Robust og slitesterk

Materialvalgene er nøye plukket ut. Gummien er laget av 3-lags oljebestandig PVC. Dette materialet tåler mye juling. Båten hat 3 luftkammer hvor alle har sikkerhetsventil. Sittebenken som følger med er laget av aluminium og spaltedørken er av saltvannsbestandig kryssfiner. Det er også lenseventil i båten.

Leveres komplett

Sammen med båten leveres ankerrulle, årer, oppbevaringsveske og pumpe. Alt er derfor på plass, slik at du raskt og enkelt kommer deg på vannet. Om du ønsker motor må dette kjøpes separat.

Denne båten planer lett med en 4 hk motor og kan gjøre inntil 16-17 knop (avhengig av personvekt)

Tekniske data:

3 luftkammer med Boston ventil
Lengde: 230
Bredde: 134 cm
Høyde: 36 cm
Lasteevne: 350 kg
Egenvekt: 28 kg
Godkjent for inntil 4 hk motor (medfølger ikke), 2 personer

 

ViaMare oppblåsbarer SUP, kajakker og båter er utviklet og designet av Tyske ViaNova. Selskapet er mer enn 30 år gammelt og er i dag ledende innenfor sitt felt i Europa. ViaMare er kjent for høy kvalitet til folkelige priser.