Art. nr.7640445454728-01

Exped Ultra 7R Mummy

Temp grense: -30 °C

• Komfortabelt
• Ekstremt varm, kan brukes ned til -30°C
• Ultra lett og kompakt
• Leveres med pumpesekk

Størrelse

2699 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Exped

Bytte og retur

Ultra 7R Mummy liggeunderlag er perfekt for kalde og tøffe eventyr som fotturer, langdistanseturer, sykkelturer og alpin-/ski-turer, om våren, sommeren eller høsten.

Når hvert gram teller, sørger EXPED Ultra-serien for superkompakt og ultralett liggeunderlag med god sovekomfort hvor som helst.

Liggeunderlaget har EXPEDs DOWNMAT TECHNOLOGY™ - 700 cuin dunisolasjon sikrer maksimal varme uansett vær, mens 9cm tykkelse gjør at du sover godt også på ujevnt underlag. Luftkamrene går hele veien og sørger for god støtte når du ligger samt maksimal holdbarhet. Underlaget passer godt i sekken med sin lave vekt og kompakte pakkvolum. Ultra liggeunderlaget er laget av resirkulert 20D ripstop materiale.

Det lette og kompakte Ultra-liggeunderlaget har resirkulert 20 D ripstop-stoff; alle EXPED-matter er sertifisert karbonnøytrale av myclimate.

Pumpeposen Schnozzel er inkludert, den brukes for å raskt og lett pumpe opp madrassen og kan dessuten utnyttes som en vanntett pakkepose for sovepose og klær når du er ute på tur. Selv pumpeposen er laget av resirkulert materiale. Liggeunderlaget har en ventil for oppblåsning og en for å lett slippe ut luften. Oppblåsningsventilen er utstyrt med finjustering for å slippe ut luft av madrassen dersom den pumpes for hardt.  

Sertifisert klimanøytralt:

Liggeunderlaget har et minimert klimaavtrykk da den er laget av resirkulert polyester og har 100% sertifisert dun isolasjon. Exped har også effektivisert produksjonsprosessene og transportene og klimakompensert for disse. Denne liggeunderlaget er dermed sertifisert klimanøytralt (myclimate.org/01-20-799878). Tekstilene er Oeko-Tex® 100-sertifisert og isolasjonen Bluesign®-sertifisert.

Spesifikasjoner:

Størrelse:
Medium: 183x52x9 cm
Medium & Wide: 183x65x9 cm
Long & Wide: 197x65x9 cm

Fotbredde:
Medium: 35 cm
Medium & Wide: 42 cm
Long & Wide: 65 cm

Vekt:
Medium: 495g
Medium & Wide: 655g
Long & Wide: 690g

Pakket størrelse:

Medium: 23x12,5 cm
Medium & Wide: 23x13,5 cm
Long & Wide: 27x14 cm

Pumpe:
Pumpesekk følger med

  • Isolasjonsevne: R-verdi: 7,1. Bruksområde ned til -30°C
  • Fyll: 700 cuin/oz dun RDS sertifisert
  • Comfort Cradle - tykkere kanaler i enden som omfavner og holder deg på plass
  • Integrert pumpe - Schnozzel Pumpbag
  • Pakksekk
  • Reparasjons kit
  • 5 års garanti

Exped er en av verdens absolutt beste produsenter av liggeunderlag. De er testvinnere i en rekke av verdens mest prestisjetunge Outdoor Awards.

Dersom du anskaffer deg et liggeunderlag fra Exped blir du garantert fornøyd.