Art. nr.WECUSJANCB-230

Werner Tybee FG 4-delt

Tybee FG er den mest solgte åra for rekreasjonspadling i sin prisklasse! Designelementer fra Werners high-end-årer gjør at du med Tybee får en kvalitetsåre til en rimelig pris.

Lengde

3499 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Werner

Bytte og retur

Werner Tybee FG er en allround padleåre tilpasset en padlestil med høy åreføring. Det vil si at bladene er kortere og bredere enn bladene på en åre beregnet for lav åreføring. En åre som Tybee egner seg derfor godt til en mer aggressiv padlestil og lek og moro i bølgene. Denne 4-delte utgaven er praktisk og enkel og få med seg, og kan fint få plass i bagen. Genialt for turer med Packraft.

Werner deler sine årer inn i tre kategorier; Standard, Premium og Ultimate. Tybee FG hører til i kategorien Standard. Årene i denne kategorien har de samme designelementene som de mer eksklusive årene, men er laget av mindre kostbare materialer. Werners fokus på lett svingvekt, god balanse og jevne og stabile tak merker du også i Standard-årene. 

Denne åren har blader av glassfiberforsterket nylon som er støpt med lik form som Premium-årene. Det gjør at du får en åre til en rimelig pris med mange av de samme egenskapene som langt dyrere årer. Materialet er sterkt og robust, og har stivhet og svingvekt på topp i sin prisklasse. Skaftet er laget av karbon og glassfiber. Karbonandelen er stor for lav vekt. Glassfiber øker styrken og gir en struktur i skaftet som sørger for godt grep.

En dihedral utforming av årebladene gjør at vannet lettere flyter jevnt av på begge sider av bladet. Dette bidrar til et mykt og stabilt padletak og reduserer energiforbruket, som igjen øker padlegleden. 

Smart View Adjustable Ferrule System er Werners patenterte system for å justere vinkelen på årebladene. Med denne solide patenten kan du raskt og enkelt stille inn din foretrukne vinkel på årebladene i 15 graders intervall. Med dette systemet kan du også enkelt bytte mellom venstre- og høyrepadling(fast grep på venstre eller høyre hånd). En to-delt åre er enkel å transportere og du får fint plass til en reserveåre på dekk. Systemet er standard på alle Werners turårer. 

Spesifikasjoner:

  • 4-delt
  • Justerbar bladvinkel
  • Rett skaft av karbon og glassfiber
  • Åreblader av glassfiberforsterket nylon
  • Optimalisert flex og styrke
  • Dihedral og asymmetrisk utformede åreblader
  • Ytelsesnivå Standard
  • Mellomstore åreblader; 43cm x 18,25cm, 608cm²
  • Vekt: 1026 gram
  • Farge: Yellow

Størrelsesguide