• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
Gore-Tex
Art. nr.LA11Y-CG-45

La Sportiva TRK Leather GTX, Herre

Tur og fjellstøvel

• Vanntett: Gore-Tex membran
• Real fjellstøvel
• Til turer med og uten sekk i middels krevende terreng

Farge

Størrelse

-40%
1979 ,-

3299 ,-

Valgt størrelse ikke på lager

Du er nå påmeldt.

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

La Sportiva Trango TRK Leather er et av de siste tilskuddene i Trango-familien. Denne modellen er ikke like stiv som Trango Cube, men gir vesentlig mer støtte enn Trango TRK. Denne modellen passer til deg som går mye i fjellet og som ønsker en slitesterk støvel som takler ulendt terreng. Anklene dine for god støtte og sålen er relativt stiv, slik at føttene ikke blir slitne etter lange dager i fjellet.

Sitter som støpt på foten
Trango TRK Leather passer godt til norske føtter. Den er ikke spesielt smal. Er du usikker på størrelsen anbefaler vvi deg å gå opp, fremfor ned. God snøring som går langt ned sørger for at du får strammet skoene godt rundt føttene. Husk å slakke lissene hele veien ned første gang du prøver skoene.

Vanntett og lett
Trango TRK Leather er naturligvis en modell som i store deler er laget med lær. Den har et mikrofiber materiale i tunga og over anklene, for at den skal være mest mulig behagelig å gå med. Den har en GORE-TEX Performance Comfort vanntett og pustende membran.

Best i fjellet
Trango TRK Leather er helt klart en fjellstøvel som trives best i fjellet og som har svært mange gode egenskaper for en vellykket fjelltur. Passe stiv flex i sålen og god ankelstøtte gjør at skoene fint kan brukes på turer med relativt tung sekk (ca 20kg). Slitesterk Vibram såle med La Sportiva sitt Impact Brake System™. Ekstra gummiforsterkning i tupp og hæl for ekstra robusthet. Thermo-plast på strategiske steder på skoene for ekstra stivhet/støtte, men også for ekstra beskyttelse.

Stegjernfeste bak.

Utmerket sålefriksjon, et presist tåparti og fleksibelt ankelparti gjør Trango Tech utmerket til teknisk fjellbruk, samtidig som den lave vekten og tilgivende mellomsålen gjør anmarsj og retur til en lek.

 
Spesifikasjoner:
Vekt: 723 gram per sko (42)
Overdel: 1,6mm Idro-Perwanger lær + mikrofiber
Membran: Gore- Tex® Performance Comfort
Såle: La Sportiva Cube med Impact Brake System laget av Vibram®. Klatresone i front.Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen. Er du i tvil, gå opp i størrelse.

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte