Art. nr.PILGRIM

Padlepilgrim, Lars Verket

Denne boka er et must for deg som er glad i å padle eller begeistret for vår fantastiske kystlinje. Ingen skriver bedre om padling enn Lars Verket - få om noen har mer erfaring heller. Her kan du få inspirasjon, motivasjon og ikke minst undring og ettertanke. Gled deg!
299 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Sommeren 2014 var planen at Lars Verket skulle padle fra Tønsberg til Nidaros som padlepilegrim. Underveis skjedde det ting som gjorde at han ble kystpilegrim, men både kajakken Sunniva og Lars kom til Nidaros til slutt. I november kommer boka som beskriver prosjektet, og her i bloggen finner du dagboka.

En av mine viktigste insiprasjonskilder for å gjøre turen fra Tønsberg til Nidaros er og var Harald Olsen. Han er forfatteren av boka «Havets pilegrimer». Han skriver følgende om boka «PADLEPILEGRIM«:

Med sin padleferd langs kystpilegrimsleia til Nidaros, og sin bok om ferden, har Lars Verket utført et pionerarbeid. Han har gitt ordet pilegrimsferd et nytt innhold. I tekster og vakre bilder viser han at kysten vår representerer både fantastiske naturopplevelser og spennende møter med det hellige.