Art. nr.OT8554-REGX2

PARTILBUD MHW Lamina Z, Flame 2 STK

Temp-grense: -6°C

PARTILBUD - 2 STK LAMINA Z FLAME - EN MED HØYRE GLIDELÅS OG EN MED VENSTRE GLIDELÅS SLIK AT DE KAN KOBLES SAMMEN TIL EN STOR POSE!

Temp grense minus 6°C
Passer for personer inntil 183 cm lengde.
-19%
2899 ,-

3598 ,-

Produktet er utløpt

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Nye Mountain Hardwear Lamina Z er arvtager av den legendariske Lamina serien. Alt er blitt mye bedre! Hva Mountain Hardwear har gjort er å ta den patenterte konstruksjons metoden for syntetisk fiber kjent fra tidligere modeller og kombinert dette med et nytt design og isolasjonssoner bare tidligere sett i soveposer i dun. 

Ved å legge til mer isolasjon hvor kroppen din blir kald og mindre isolasjon hvor du ikke trenger det, så har dette resultert i en lettere, mer pakkbar versjon av Lamina. Ergo mer varme for mindre vekt! Etter vår mening er dette kanskje verdens beste fiber poser!

Lamina Z Flame er en 3-sesongs sovepose som yter meget godt. Mumifasong, men litt bredere enn vanlig for økt bevegelighet. Kompresjonstrekk i nylon og oppbevarings bag medfølger (gjelder alle våre soveposer). Denne soveposen er spesielt godt egnet for nordiske forhold. Varm, robust og tåler fuktig vær. Her får du mye varme for pengene! Lomme for oppbevaring av småting og justerbar nakkekrave.

Størrelser:
Reg: For personer inntil 183cm

Temperatur:
T Limit: -6°C
T Comfort: 0°C
(Temperaturene er basert på EN-standarden 13537)

Spesifikasjoner:
Vekt: 1220g
Komprimert størrelse: 18x39cm

Relaterte produkter