Art. nr.53202

Fjällräven Abisko Shape 2

2 personer

Lett, kompakt og stabilt tunneltelt med stort fortelt!

Farge

7699 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Fjällräven

Størrelsesguide

Bytte og retur

Lett og solid helårs tunneltelt for to personer med vektbesparende lavprofildesign og bemerkelsesverdig god plass i forteltet. Et anvendelig telt med overlegen ventilasjon inkludert en ny smart funksjon som gjør at du kan rulle opp ytterteltet i begge ender. Det gir en fantastisk luftsirkulasjon og er akkurat like praktisk i det uberegnelige skandinaviske været som i varmere strøk. En perfekt følgesvenn på fotturer året rundt under alle slags forhold unntatt de mest ekstreme.

Ytterteltet er sydd i ny teknisk TripleRip nylon med en innovativ konstruksjon som kombinerer to ulike materialvekter – de meste utsatte stedene mot bakken er forsterket med et sterkere tykkere stoff mens de mindre eksponerte stedene er sydd i et lettere stoff – noe som gir førsteklasses styrke samtidig som vekten holdes nede. Ytterteltet og innerteltet henger sammen slik at innerteltet holder seg tørt mens dere slår det opp.
Stangkanalene er på utsiden og er fargekodet for å gjøre det enkelt. De er store nok til doble stenger (tilbehør) under tøffe forhold.

Store høyt plasserte ventiler gir førsteklasses luftsirkulasjon og alle åpninger er dekket av finmasket netting som holder ute selv de aller minste insektene. Når det er varmt kan dørene rulles opp og festes i halvåpen stilling – glidelåsen har en automatisk låsefunksjon som gjør at vinden ikke kan tvinge den til å krype – for ekstra luftsirkulasjon uten at regnet slipper inn i innerteltet. Døren til innerteltet har finmasket netting og kan også lukkes fullstendig med en dør av ventilerende innerteltstoff.

Forteltet har god plass til matlaging, utstyr eller en firbent turkamerat. Inngangen er på siden noe som kan gi god utnyttelse av plassen. Innerteltet er også romslig med klessnor og nettinglommer som er nyttige når du vil holde orden på sakene dine.
Som alle Fjällrävens telt er Abisko Shape 2 produsert helt uten PVC-plast og giftige flammehemmere og impregneringen er fluorkarbonfri.

Spesifikasjoner:

  • Totalvekt: 2,6 kg
  • Yttermateriale: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
  • Innerstoff: 15D Ripstop DWR 100% Polyamide
  • Plugger: DAC V-Pegs Small
  • Stenger: DAC Featherlite NSL
  • Myggnett: 20D No-see-um mesh 100% Polyester
  • Gulvstoff: 40D PU 6000mm 100% Polyamid
  • Pakkestørrelse: 40 x 16 cm