Art. nr.H010612

Hilleberg KERON 3 GT

3 personer

Antakeligvis verdens beste tunneltelt!

Farge

16900 ,-

Valgt størrelse ikke på lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Hilleberg

Bytte og retur

Keron GT er tunneltelt uten kompromisser. De gir deg maksimal plass, brukervennlighet og komfort sammen med lav vekt.

Teltprofil

Keronmodellene er flaggskipene blant Hillebergs tunneltelt – GT-modellen har forlenget fortelt. Teltet er ekstremt robust og er beregnet til all slags bruk. Teltene kan med fordel brukes på turer der styrke og kvalitet prioriteres framfor vekt. Keron GT er blant Hillebergs mest solide teltmodeller, med ytterduk i Kerlon 1800 og 10 mm Stenger. Den kraftige utførelsen gjør, sammen med god plass og doble innganger, teltene til gode helårstelt som med fordel også kan brukes over tregrensen. Keronmodellene passer godt på turer i snørike områder hvor det kan forekomme raske temperatursvingninger. De er enkle å sette opp og smidige å pakke ned, viktig på turer der man forflytter seg hele tiden. Men de fungerer også utmerket som mer permanente leirtelt.

Brukere av Keron GT

Da Hilleberg presenterte Keron på markedet ble teltet raskt en favoritt for polarekspedisjonene fordi teltet er solid og stabilt, romslig innvendig og lett å håndtere. Disse egenskapene har gjort teltet meget populære blant alle kategorier friluftsfolk, som fjellførere, fjellredningstjenesten og militære spesialenheter. Begge modellene passer også godt for barnefamilier, fotturister og vanlige brukere som vil ha et meget stabilt telt som tåler en støyt, men som likevel ikke veier for mye. Teltet holder for bruk i mange år. Keron GT er et godt valg for alle villmarkseventyr, fra krevende langturer om vinteren til fotturer av varierende lengde i skog og fjell. GT-modellen er, med sine ekstra store fortelt, meget anvendelig for den som har hund og for syklister, brukere som ofte trenger litt stor plass for pakning og utstyr. Et eksempel: Det er plass til to sykler i Keron GTs forlengede fortelt!

Hilleberg Lables:

Uansett label er samtlige Hilleberg telt konstruert og produsert med samme omtanke for sluttbruker. De skal gi et god og trygg beskyttelse for vær og vind, de skal være enkle å sette opp selv i vanskelige vær/vind forhold. Innertelt og yttertelt skal alltid monteres samtidig.  Produktet skal ha en lang levetid og gi en varig verdi til brukeren. Hilleberg blir av mange regnet som verdens beste produsent av telt – spør en som har et Hilleberg telt og du vil forstå hvorfor.

Black line:

Black line er Hillibergs kraftigste telt, beregnet for ekstreme forhold og høy belastning i form av vind, snø, sand osv. over lang tid. Hilleberg Black Line blir brukt på utallige ekspedisjoner, hvor man er langt fra folk og må ha 100 % tillitt til utstyret.

 • Yttertelt:           Keron 1800
 • Teltstenger.       10 mm
 • Barduner:          3 mm Vectran
 • Plugger:            Y-pegs for maksimalt feste
 • Kraftigere glidelås.

Stangkanalene er sydd så vide at man kan få dobbelt sett med teltstenger inn, for maksimal beskyttelse.

 • Nettovekt - 4.0 kg
 • Bruttovekt - 4.8 kg
 • Høyde Innvendig - 105 cm
 • Areal Innertelt - 3.4 m²
 • Areal Fortelt - 2.8 m² x 1.3 m²
 • Stenger (10 mm) - 4 x 328 cm
 • Teltplugger - 22 Y-Pegs
 • Pakket størrelse: 50 cm x 21 cm Ø

Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

“Nettovekt” er innertelt- og yttertelt samt stenger. “Bruttovekt” er telt inkludert alt som følger med.