Art. nr.FR53604

Fjällräven Keb Endurance 4

4 personer

• Ekstra sterkt og romslig tunneltelt til krevende turer, året rundt.
• Høyt komfortnivå med et romslig fortelt
• Full høyde og mange smarte funksjoner.

Farge

13199 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Fjällräven

Størrelsesguide

Bytte og retur

Fjällräven Keb Endurance 4

Ekstra sterkt og sikkert tunneltelt til helårsbruk, optimalisert for tøffe forhold og krevende terreng. Full høyde i hele innerteltet og det store forteltet gjør teltlivet behagelig, spesielt når dere ligger værfast. Perfekt for avansert vintervandring og teltturer over tregrensen, men fortsatt lett nok til å kunne bæres i vandresekken.

Gode materialer
Alle materialer og detaljer er omhyggelig valgt ut fra pålitelighet og bruksegenskaper under kalde forhold. For eksempel er reguleringsmekanismer og glidelåsdragere store nok til å kunne betjenes med vinterhansker på, stormlinene har en innvevd reflekstråd og er ekstra sterke med doble justeringer, og jordsløyfene er store nok til å festes med ski eller staver når teltet slås opp i snøen. Teltpluggene er også ekstra lange og brede for å gi bedre feste i vanskelig terreng. Refleks ved ventilene og døråpningene gjør det lett å finne veien tilbake til teltet når det er mørkt.

Raskt å sette opp
Ytterteltet og innerteltet henger sammen, slik at innerteltet ikke blir vått når dere slår det opp i regnvær. Stangkanalene er fargekodet for enkelhets skyld og er store nok til doble teltstenger (tilbehør) for at teltet skal tåle enda kraftigere vind og mer snø på taket. Innvendig er teltet romslig med god sittehøyde. Det ekstra store forteltet har god plass til oppbevaring av utstyr, matlaging og andre aktiviteter. To innganger gjør det lett å komme inn og ut, og det gir også mulighet til å bruke døråpningen på lesiden i dårlig vær. Klessnorer i forteltet og innerteltet i tillegg til flere nettinglommer bidrar til å holde orden på utstyret.

Minimal kondens
Store, høyt plasserte ventiler gir førsteklasses luftsirkulasjon og minimal kondens. Alle åpninger har finmasket myggnetting og kan dekkes av ytterteltet på utsiden hvis teltet skal brukes i snø eller sand. Når det er varmt, kan dørene festes i halvåpen stilling – glidelåsene har en automatisk låsefunksjon som gjør at de ikke "kryper" når det blåser kraftig – for ekstra luftsirkulasjon uten at regnet slipper inn i innerteltet. Myggnetting i dørene på ytterteltet holder de fleste insektene ute av forteltet, noe som er praktisk når du lager mat eller har med deg en firbent turkamerat.

Ytterteltet er sydd i Fjällrävens nye, tekniske TripleRip-nylonmateriale. Det har en innovativ konstruksjon som kombinerer to ulike materialvekter for optimal styrke; 40 denier øverst og forsterkninger på 70 denier nederst der slitasjen fra bakken er størst.

Som alle Fjällrävens telt er Keb Endurance 4 produsert helt uten PVC-plast og giftige flammehemmere, og impregneringen er fluorkarbonfri. 

Spesifikasjoner:

  • Vekt: Total 6000g/Minimum 5110g
  • Innerstoff: 30D Ripstop DWR 100% Polyamide
  • Gulvstoff: 70D PU 10 000mm 100% polyamide
  • Yttermateriale: 100% Polyamide
  • Plugger: DAC V-Pegs Medium
  • Stenger: DAC Pressfit
  • Pakket størrelse: Lengde: 47 cm / Diameter: 25 cm

Se informasjonsvideoen under for yttligere informasjon: