Art. nr.H013812

Hilleberg AKTO

1 person

Superlett solotelt fra telteksperten Hilleberg!

Farge

7800 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Hilleberg

Bytte og retur

Et romslig superlett, helårs solo telt.

Teltprofil

Akto er et ideelt telt når du trenger et lettest mulig enmannstelt, uansett vær. Akto kommer til sin rett på langturer der hvert gram teller, i all slags vær, året rundt. Til tross for at det opprinnelig ikke var tenkt for ekstremt bruk i vindutsatt terreng over tregrensen har Akto vist seg å fungere utmerket på lange polarekspedisjoner og under alle værforhold. På grunn av sin romslige konstruksjon er teltet meget funksjonelt, og det rommer både deg og utrustningen din, ikke minst fordi den bemerkelsesverdige ytterduken, Kerlon 1200 er så sterk og lett. Kerlon 1200 og 9 mm telstenger gir Akto de helt riktige egenskaper for turer der du setter opp og tar ned teltet hver dag.

Brukere av Akto

Da vi introduserte Akto på markedet for ti år siden hadde vi ikke tanke for hvilken gjennomslagskraft og popularitet denne modellen skulle få. Akto er noe tyngre enn en bivuakksekk, men er til gjengjeld desto mer bekvem, nesten luksuriøs for den som reiser alene. Teltet har et romslig fortelt og er ikke større enn at det kan pakkes ned i sidelommen på en vanlig ryggsekk. Fotturister, klatrere, syklister og havkajakkpadlere setter pris på Aktos lave vekt og innvendig plass. Teltet brukes i dag over hele verden, under de mest skiftende værforhold. Backpackers på langtur verdsetter Akto som et telt som både er lett på pakke og som gir et romslig overnattingsalternativ. Også fotturister trives med superlette Akto. Det er et telt som etter en dags vandring er et godt alternativ til overfylte turisthytter. For lange personer er Akto et av de få enmannsteltene på markedet som gir nok plass til å strekke seg helt ut.

Red line:

Red line er Hillebergs serie av robuste helårstelt som tåler kraftig snø og vindbelastning. Fordelen med Red line er at disse er vesentlig lettere enn Black line. Mange mener at Red line er den optimale kombinasjonen av styrke og vekt.

  • Nettovekt - 1.2 kg
  • Bruttovekt - 1.6 kg
  • Høyde Innvendig - 90 cm
  • Areal Innertelt - 1.7 m²
  • Areal Fortelt - 0.8 m²
  • Stenger (9 mm) - 1 x 293 cm
  • Teltplugger - 10 V-Pegs
  • Pakket størrelse: 50 cm x 10 cm Ø

Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

“Nettovekt” er innertelt- og yttertelt samt stenger. “Bruttovekt” er telt inkludert alt som følger med.