Art. nr.NTLO

Nortent Lavvo ovn

Ultralett Lavvo ovn.

• Ultralett kun 1,7 kg
• Leveres med polstret bæreveske
• 3 vinduer
• Leveres komplett med knistfanger, pipe på 2,7 m og ventilator
7600 ,-

Ikke på lager

Du er nå påmeldt.

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

NORTENT ultralette sammenleggbare vedovn gjør livet i telt til en svært behagelig og lun opplevelse. Ovnen i titan  veier kun 1.7 kg og er vårt ønske om at man skal kunne ta med seg en effektiv vedovn i ryggsekken uten at denne verken skal ta for mye plass, eller veie nevneverdig. NORTENT vedovn er tilpasset Nortent Gamme og Lavvo. Men kan fint brukes i andre telt som er tilrettelagt for ovn.

I tillegg til at ovnen gir en utrolig behagelig temperatur i teltet nesten uansett utetemperatur, blir også ovnen et samlingspunkt til matlaging og kos. På ovnen har man også muligheter til å tilberede mat og koke opp vann. Diverse kokeapparater blir derfor overflødige hvor du igjen sparer plass og vekt i sekken.

Våte og fuktig klær får også helt nye muligheter til å tørke når man er på telttur innover fjell og vidde i tillegg til at vedovnen sørger for at kondens og fuktighet i teltet holdes i sjakk. Tenk deg at det er 2 grader ute. Det er vått, kaldt og ufyselig. Du er våt, turklærne er våte. Inne i teltet er det 20 grader, tørt, varmt, lunt hvor du får tørket sjel og klær. I tillegg kan du lage varm mat enkelt. Vi har laget en ovn som måler 397*210*180 mm (l*b*h). Liten, men stor nok til å fyre med vanlige vedkubber. Den avlange men bevisste formen på ovnen skaper en veldig god luftgjennomstrømning der man har gode muligheter til å regulere varme og trekk etter behov.

Leveres komplett med pipe på 2,7 meter og gnistfanger.

Vekt ovn: 1,7 kg
Vekt pipe: 375 g
Vekt topphhatt/gnistfanger m/bardufester 95 g