Art. nr.EN-2001-M

Evoride City

EL-sykkel med dyp ramme

• Rekkevidde på opptil 70 km
• Oppreist sittestilling og med lavt innsteg, perfekt for bysykling
• Enkel og rask tilgang til batteriet som er plassert på bagasjebrettet
14990 ,-

16990 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Evoride

Bytte og retur

REKKEVIDDE:  60-70 km

MOTORSTYRKE: 250w

NM: 55

BATTERI: 500wh

VEKT: 23,8 kg

TEKNISK INFO:

Motor: Ananda M60, 250wh, 55nm

Batteri: Lithium-ion 36v/11,6ah, 417wh

Display: LCD D10 skjerm

Gir: Shimano Acera 8 gir

Bremser: Tektro HD-M275 hydrauliske skivebremser

Ramme: Aluminium 17"

Dekk: Kenda 27,5 " 

Evoride City er en El-sykkel for bykjøring, med lavt innsteg for enkel og god brukervennlighet. Shimano gir, Tektro hydrauliske skivebremser og en solid sykkelkonstruksjon med komfortabel og oppreist sittestilling. Passer fint som by og pendlersykkel.

Batteriet er plassert høyt oppe på bagasjebrettet, istedenfor under sykkelrammen. Da kan du ta inn og ut batteriet i stående posisjon, istedenfor å måtte bøye deg ned på bakken. Passer veldig godt for personer med dårlige knær og rygg.

Evoride City kommer med en sterk og driftsikker Ananda motor plassert i navet. Dette gir fin flyt og lavt tyngdepunkt for god komfort og balanse. Breie 27,5 tommer dekk som ruller godt på asfalt og lett grus. Her har du en sykkel til de fleste daglige formål. Kommer ferdig montert med støtte, skjermer, bagasjebrett og lys. Ved ønske kan man sette på sykkelkurv og bagasje vesker for å kunne ta med seg mere ting på tur, eller bæreposer fra butikken.

Sykkelen har 17" ramme som passer personer med høyde fra 160 cm til 180 cm  

Montering

Når du kjøper sykkel på nett, skal det være lett for deg som kunde å ta sykkelen i bruk, uten kompliserte monteringer og justeringer. Vi leverer sykkelen 95% ferdig. Det eneste du må gjøre er å stramme styret, sette på framhjulet og skru på pedaler. Da tar det bare 5-10 minutter før du kan ta med din nye sykkel på deres første tur.

Hver gang vi selger en sykkel, klargjør vi sykkelen, justerer gir, bremser, oppdaterer til nyeste programvare og passer på at alt er i orden.

Her har vi en YouTube video med monteringsinstruksjon. Varer kun 2 minutter.

Klikk her for å laste ned brukermanual