Art. nr.EN-2016

Evoride Trekking Pro

Allsidig EL-Sykkel med sterk motor

• Sterk motor på 80 NM
• Perfekt til lange turer og pendling til jobb
• Skjermer, støtte, bagasjebrett og lys er inkludert
• Justerbar dempegaffel

Farge

Størrelse

24990 ,-

25990 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Evoride

Bytte og retur

REKKEVIDDE: 100-120 km

MOTORSTYRKE: 250w

NM: 80

BATTERI: 630wh

VEKT: 29 kg

TEKNISK INFO:

Motor: Ananda M81, 250wh, 80nm

Batteri: Lithium-ion 36v/17,5ah, 630wh LG-cells

Display: LCD D10 skjerm

Gir: Shimano Acera 9 gir

Bremser: Tektro HD-M275 hydrauliske skivebremser

Ramme: Aluminium 

Gaffel: Justerbar

Dekk: Kenda K shield 28"

Evoride Trekking PRO er topputgaven til Evoride og den perfekte pendler sykkelen. Denne trekking modellen kommer med kraftigere motor og større batteri. Perfekt for den som reiser lenger og i flere motbakker. Sykkel har også justerbare dempere, Shimano gir og kraftige hydrauliske skivebremser. 

Her er det fult fokus på brukervennlighet og komfort. Moderne ramme og et justerbart styre, gjør at alle vil finne en sitteposisjon som er behagelig for dem. Uavhengig om du ønsker å sitte oppreist eller mere fremoverlent. i tillegg får du store breie dekk og justerbare dempere for en enda bedre kjøreopplevelse. Dette er en optimal el sykkel for de fleste. Kommer ferdig integrert med utstyr som skjermer, lys, støtte og bagasjenett. Sykkelen kan brukes på de fleste underlag og passer fint til helårssyklisten. Hvis man ønsker kan man sette på en sykkelvogn, så kan du ta med hele familien på tur.

Anbefalt personhøyde til rammestørrelse: 

M - 160-175 cm 

L - 175-190 cm 

Montering

Når du kjøper sykkel på nett, skal det være lett for deg som kunde å ta sykkelen i bruk, uten kompliserte monteringer og justeringer. Vi leverer sykkelen nesten helt ferdig. Det du må gjøre er å stramme styret og justere posisjon på styre stem, sette på framhjul, skru på pedaler, montere på forskjerm og feste kjørecomputer. Du må påregne litt tid på montering. Dette for at vi skal kunde sende sykkel trygt frem til deg.

Hver gang vi selger en sykkel, klargjør vi sykkelen, justerer gir, bremser, oppdaterer til nyeste programvare og passer på at alt er i orden.

Her har du en YouTube video med monteringsinstruksjon. Varer kun 2 minutter.

Klikk her for å laste ned brukermanual