Art. nr.FEVA

Feva Star Seat

Sykkelsete for minstemann

Sykkelsetet som gjør at barnet går fra å være passiv passasjer til aktivt å være med på sykkelturen.
899 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Vi digget dette setet fra første stund vi så det. Dette er et sykkelsete du ikke har sett maken til og barnet kommer til å elske det.

Med tradisjonelle sykkelseter sitter barnet på bagasjebrettet og ser rett inn i ryggen din. Ikke akkurat veldig spennende. Med Feva Star Seat får barnet en helt annen opplevelse. Nå kan junior holde hendene på styret og være med på turen på en helt annen måte.

Barnet er aktivt med på sykkelturen og vil dermed øve seg på balanse, koordinering, samt får trent kjernemuskelaturen.

Barnets opplevelse vil også bidra til at han/hun lærer sykling av foreldrene på en helt annen måte. Nå kan barnet være med på å velge spor, lære å hensynta andre personer, syklister og biler.

Setet er superenkelt å montere og det er ingen ting som må skrus fast. Du trenger ingen verktøy for å montere setet. Setet passer på de aller fleste sykler som har overrør (herresykler).

Anbefalt alder: 2 - 5 år
Passer barn opp til 22kg

- Setet veier 753 gr.
- Godkjenninger: GPSD 2001/95/EC, CE godkjent, Risikovurdering SGS PSR 211322/1

Feva Star Seat from Frikant Mediedesign as on Vimeo.

Før du tar barnet med på sykkeltur, vær oppmerksom på at det er farer tilknyttet sykling. Feva Star Seat må brukes fornuftig og syklisten må opptre varsomt ved enhver anledning. Magebelte, ankelbelte og fotholdere må brukes ved hver anledning. Uforsiktig sykling mens en bruker Feva Star Seat er farlig og uforsvarlig og frarådes på det sterkeste

Bruken av Feva Star Seat er ene og alene syklistens risiko. Hverken produsent, importør, salgssted eller salgspersoner kan holdes ansvarlig for uhell, skader eller død som følge av bruken av Feva Star Seat.