Art. nr.36827-1001

Silva Expedition S, Kompass

Ekspedisjonskompass fra Silva!
699 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Silva

Bytte og retur

Expedition-serien fra Silva er laget for erfarne brukere og ekspedisjoner, og har i mange år vært ledende innen nøyaktighet, presisjon og holdbarhet. Silva Expedition S har nå kommet i en ny og oppgradert utgave som inkluderer snor med målestokk og et kort for å beregne helningsgrad i terrenget. Den nye utgaven har også en tydeligere pil og en mer moderne og lettlest skrift. 

Expedition S har et solid Dryflex kompasshus, myke silikonføtter for presist arbeid på kartet og selvlysende elementer for navigering i mørket. Selvsagt er ulike skalaer på plass, både 1:25 000, 1:40 000 og 1:50 000, samt GPS-skala. Kompasset har også clinometer for måling av helning og innebygd justering for magnetisk misvisning, også permanent lokal justering. Kompasset har også forstørrelsesglass.

Medfølgende "Slope card" hjelper deg å måle helningsgrad ved hjelp av høydekurvene på kartet. Dette er nyttig for å vurdere skredfaren eller forberede deg på hvor hard turen vil bli. Snoren som følger med har målestokk 1:25 000 og 1:50 000 og legges enkelt langs ruten på kartet for å måle distanse.