Art. nr.O-145914074

Aclima WarmWool Hood Sweater, Barn

ACLIMAS ABSOLUTTE BESTSELGERE!

• Varm og behagelig hettegenser
• 100% Merinoull
• Bestselgeren til Aclima nå til barn!

Farge

-36%
449 ,-

699 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Aclima

Størrelsesguide

Bytte og retur

Aclima har utviklet en ullgenser der det er nærmest umulig for barnet å miste luen i barnehagen eller skolen. Hettegenseren er spesielt beregnet på kalde dager og er en nyvinning når det gjelder undertøysdesign. Barnet behøver ikke fryse på hodet eller halsen siden du kan velge mellom rund hals, polo - eller dekke hele hodet med en balaklava.

Barnet velger om det vil bruke tommelhullet for å beskytte håndleddet. Tommelhullet er også en stor fordel når man skal tre armene gjennom et ytterplagg så genserarmen ikke glir opp. Hvis barnet fryser kan han/hun putte hendene i en varmelomme på magen.

Hood Sweater er en bestselger fra Aclima. Dette er en unik hettegenser med en del smarte detaljer. 

WarmWool er Aclimas mest populære serie. Plaggene i denne serien er laget av Total Easy Care (TEC) - behandlet merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke.

WarmWool produktene isolerer svært godt og kan uten problemer brukes når det er minusgrader i luften. Merinoull sørger også for at kroppslukt ikke fester seg i plagget.

Spesifikasjoner: 

  • Materialer: 200gr mykt Merinoull.

Visste du at?
Ull er som kjent veldig bra å bruke når det er kaldt, selv om plagget blir vått. Men visste du at ull også isolerer mot varme utenifra og derfor vil virke avkjølende på varme dager?