VISER 1-10 (45)1 2 3 ... 5 Siste 100 per side

Brynje - Drier, Lighter, Warmer

Å være ute i naturen er noe av det beste som finnes. Det er lite som slår en storslagen utsikt fra en fjelltopp, følelsen av å være langt inne i skogen på mosegrodde tuer eller synet av den fjerne og endeløse horisonten når du er ute på havet. De fleste kan mestre naturen når den viser seg fra sin beste side - de færreste når den slår seg vrang.

Brynje of Norway er en liten familiebedrift med et stort mål - å levere det beste undertøyet uansett forhold og sted. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary ble de første på toppen av Mount Everest i bitende kulde i 1953, var det med Brynje innerst mot huden. I 1994 beviste vi med Unarmed Expedition at helsyntetisk påkledning kunne nå Sydpolen. Den dag i dag finner du våre produkter høyt og lavt over hele verden.

Vi leverer kolleksjoner til herre, dame og barn som fungerer like godt i den flotte norske naturen som på klodens mest ugjestmilde steder. Uansett hvor stort eller lite ditt eventyr måtte være kan du være sikker på at Brynje holder mål. Få undertøy har holdt flere eventyrere så varme, tørre og trygge som vårt.

 

Brynje - Drier, lighter, warmer

 

Størrelsesguide