Art. nr.7640445454353-01

Exped Dura 8R

Temp grense: -40 °C

• Komfortabelt
• Kompakt og lav vekt
• Ekstra solid og varmt, tåler ned mot -40°C
• Leveres med pumpesekk

Størrelse

2899 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Exped

Bytte og retur

Dura 8R er et slitesterkt, varmt liggeunderlag for krevende eventyr, lengre utflukter i fjellet, kalde områder, robuste padleturer og fotturer. Dura er også førstevalget for kajakkpadlere. Liggeunderlaget finnes i fire ulike temperaturklasser (Dura R3, R5, R6 og R8) og disse erstattet de gamle favorittene Synmat og Downmat.

M er standardstørrelsen, men liggeunderlaget finnes også i bredere MW og lengre og bredere LW-variant. Liggeunderlaget er hele 9 cm tykt, noe som gir utmerket liggekomfort uavhengig av ujevnheter i underlaget. Modellen har langsgående kanaler og den ytre kanalen på hver side er litt tykkere for å gi en behagelig natt uten risiko for at du sklir av madrassen når du beveger deg.

EXPED Dura liggeunderlag, egnet for et bredt spekter av eventyr, tilbyr en optimal balanse mellom holdbarhet, lett vekt, varme og komfort.

DOWNMAT TECHNOLOGY™ - 700 cuin dunisolasjon for bruk alle årstider, sikrer maksimal varme uansett vær eller for de som fryser ekstra lett. Luftkamre går fra topp til tå, og støtter kroppen fullt ut for en uovertruffen natts søvn og gir maksimal holdbarhet.

Dura liggeunderlag har resirkulert 75D/170D ripstop-stoff; alle EXPED-matter er sertifisert karbonnøytrale av myclimate.

Pumpeposen Schnozzel er inkludert, den brukes for å raskt og lett pumpe opp madrassen og kan dessuten utnyttes som en vanntett pakkepose for sovepose og klær når du er ute på tur. Selv pumpeposen er laget av resirkulert materiale. Liggeunderlaget har en ventil for oppblåsning og en for å lett slippe ut luften. Oppblåsningsventilen er utstyrt med finjustering for å slippe ut luft av madrassen dersom den pumpes for hardt.

Sertifisert klimanøytralt:

Liggeunderlaget har et minimert klimaavtrykk da den er laget av resirkulert polyester. Exped har også effektivisert produksjonsprosessene og transportene og klimakompensert for disse. Dette liggeunderlaget er dermed sertifisert klimanøytralt (myclimate.org/01-20-799878). Tekstilene er Oeko-Tex® 100-sertifisert og isolasjonen RDS-sertifisert.

Spesifikasjoner:

Størrelse:
Medium: 183x52x9 cm
Medium & Wide: 183x65x9 cm
Long & Wide: 197x65x9 cm

Vekt:
Medium: 965g
Medium & Wide: 1140 g
Long & Wide: 1235g

Pakket størrelse:

Medium: 23x15,5 cm
Medium & Wide: 27x16,5 cm
Long & Wide: 27x17,5 cm

Pumpe:
Pumpesekk følger med

  • Isolasjonsevne: R-verdi: 7,8. Bruksområde ned til -40°C
  • Fyll: 700 cuin/oz Dun RDS-sertifisert
  • Comfort Cradle - tykkere kanaler i enden som omfavner og holder deg på plass
  • Schnozzel Pumpbag
  • Pakksekk
  • Reparasjons kit
  • 5 års garanti

Exped er en av verdens absolutt beste produsenter av liggeunderlag. De er testvinnere i en rekke av verdens mest prestisjetunge Outdoor Awards.

Dersom du anskaffer deg et liggeunderlag fra Exped blir du garantert fornøyd.