Art. nr.53302

Fjällräven Abisko Lite 2

2 personer

Lett, kompakt og stabilt tunneltelt med et lite fortelt. Døren til ytterteltet kan rulles opp i begge ender for utsikt og maksimal lufting.

Farge

7599 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Fjällräven

Størrelsesguide

Bytte og retur

Abisko Lite 2 er et kompakt og stabilt 2-mannstelt for vandrere som foretrekker å gå med en mindre ryggsekk.
Teltet er litt lavere og forteltet mindre for å holde vekten nede. Perfekt som et kompakt og lett vandretelt i årets varmere måneder, men kan også brukes om vinteren under de fleste forhold bortsett fra de aller tøffeste.

Ytterteltet er sydd i Fjällrävens nye tekniske TripleRip-nylon og har en innovativ konstruksjon som kombinerer to ulike materialvekter – 20 denier øverst og 40 denier nederst der slitasjen er størst – noe som gir førsteklasses styrke til tross for den lave vekten.
Ytterteltet og innerteltet henger sammen, slik at innerteltet holder seg tørt mens dere slår det opp. Enkel håndtering med to fargekodede teltstenger, romslige stangkanaler med lav friksjon og lett justerbare stangholdere. Det er også mulig å bruke doble teltstenger (tilbehør) hvis teltet skal brukes under tøffe forhold. Seks stormliner i Dyneema med enhåndsjustering og innvevd reflekstråd.

Teltet har førsteklasses ventilasjon med store og høyt plasserte ventiler. Når det er varmt kan døren til ytterteltet rulles opp i begge ender for bedre utsikt og maksimal lufting. Hvis været er varmt, men ustabilt, kan døren festes i halvåpen stilling – glidelåsen har en automatisk låsefunksjon som gjør at den ikke kryper i vinden.
Alle åpninger er dekket av finmasket netting som hindrer selv de aller minste insektene i å komme inn.
Klessnor og nettinglommer i innerteltet gjør det enkelt å tørke utstyr og holde orden i sakene. Festepunkter for utstyrsloft (tilbehør) i innerteltet.

Som alle Fjällrävens telt er Abisko Lite 2 produsert helt uten PVC-plast og giftige flammehemmere, og impregneringen er fluorkarbonfri.

Spesisfikasjoner:

  • Vekt: Total: 2070g/Minimum: 1740g
  • Yttermateriale: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide, 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
  • Innerstoff: 15D Ripstop DWR 100% Polyamide
  • Plugger: DAC V-Pegs Small
  • Stenger: DAC Featherlite NSL
  • Myggnett: 20D No-see-um mesh 100% Polyester
  • Gulvstoff: 40D PU 6000mm 100% Polyamid
  • Pakkestørrelse: 39cm x 17cm