Art. nr.H015711

Hilleberg KAITUM 3 GT

3 personer

Stor styrke, god plass og lav vekt!

Farge

14999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Hilleberg

Bytte og retur

Et fantastisk telt med doble innganger og doble fortelt – et telt med maksimalt bruk- sareal, enestående komfort og imponer- ende styrke og med ultralav vekt.

Teltprofil

Kaitum og Kaitum GT er utviklet som lette supplementer til våre Keron- og Keron GT-modeller, men er likevel modeller som står på helt egne ben. Begge er ideelle for turer der lav vekt er viktigere enn maksimal styrke og der det er viktig med ekstra komfort, samtidig som man trenger et velfungerende helårstelt. Kerlon 1200-yt- terduk og 9 mm-stengene holder vekten på et minimum samtidig som teltet er sterkt nok for alle forhold. Den velprøvde tunneldesignen med doble innganger og to fortelt gir utmerket komfort og fleksibilitet. Begge modellene er ypperlige for et friluftsliv der teltet ofte flyttes under korte eller lange turer. Begge modellene kan fint brukes i beskyttet terreng under de fleste værforhold, og er også robuste nok til å brukes over tregrensen, med unntak av de verste værforholdene. De er også godt egnet for varme forhold da den fremre delen av forteltene kan rulles helt til siden for maksimal luftsirkulasjon.

Brukere av Kaitum

Takket være konstruksjonen med doble innganger/to fortelt i superlett mate- riale, er Kaitum og Kaitum GT usedvanlig lette og sterke uten at man må avkall på komforten. Backpackere setter pris på Kaitums lave vekt og at det er så romslig. Syklister og padlere setter spesielt pris på det lave pakkevolumet. Det er dette, sammen med de utmerkede helårsegenskapene, som også får jegere, vinterbrukere og klatrere til å velge Kaitum. Lange personer setter ekstra pris på den sjenerøse gulvplassen, de vertikale inngangene og veggene. Disse brukerne velger Kaitum GT når turen krever enda større plass og fleksibilitet: Uten noen særlig vektøkning har GT-modellen et fortelt som gir betraktelig mer plass til både utstyrsoppbevaring og matlaging. GT-forteltet har to innganger, én på siden og én i front på motsatt side. Og ved å rulle tilbake frontseksjonen av forteltet, får du en “terrasse” med sidevegger som er høye nok til å holde det verste været unna innerteltinngangen.

Hilleberg Lables:

Uansett label er samtlige Hilleberg telt konstruert og produsert med samme omtanke for sluttbruker. De skal gi et god og trygg beskyttelse for vær og vind, de skal være enkle å sette opp selv i vanskelige vær/vind forhold. Innertelt og yttertelt skal alltid monteres samtidig.  Produktet skal ha en lang levetid og gi en varig verdi til brukeren. Hilleberg blir av mange regnet som verdens beste produsent av telt – spør en som har et Hilleberg telt og du vil forstå hvorfor.

Red line:

Red line er Hillebergs serie av robuste helårstelt som tåler kraftig snø og vindbelastning. Fordelen med Red line er at disse er vesentlig lettere enn Black line. Mange mener at Red line er den optimale kombinasjonen av styrke og vekt.

 • Yttertelt:           Keron 1200
 • Teltstenger.       9 mm
 • Barduner:          3 mm Vectran
 • Plugger:            V-pegs for godt feste
 • Litt mindre kraftig glidelås enn på Black Line
 • Nettovekt - 3.4 kg
 • Bruttovekt - 4.1 kg
 • Høyde Innvendig - 105 cm
 • Areal Innertelt - 3.9 m²
 • Areal Fortelt - 2.9 m² x 1.3 m²
 • Stenger (9 mm) - 2 x 285, 2 x 328 cm
 • Teltplugger - 22 V-Pegs
 • Pakket størrelse: 50 cm x 21 cm Ø

Hvert Hillebergtelt leveres med yttertelt, innertelt, barduner, med strammere, stenger, plugger, oppbevaringsposer for telt, stenger og plugger, resevestangdel med reparasjonshylse samt instruksjoner.

“Nettovekt” er innertelt- og yttertelt samt stenger. “Bruttovekt” er telt inkludert alt som følger med.