• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
  • Hjem
  • Merker
  • Kari Traa

Kari Traa

FRA OLYMPISK MESTER TIL SUKSESSFULLT SPORTSMERKE

Kari Traa er ikke bare en mester i skikjøring freestyle med tre olympiske medaljer, men også skaperen av det nå raskest voksende sportsmerket i Europa.

Karis historie begynner i Voss, den lille byen fanget mellom de norske fjellene og fjordene, hvor hun ble født og vokste opp. Kari sin norske arv har ikke bare gitt henne et talent for ski, men også et øye for design og en unik lidenskap for kreativitet. Selv under høyden på sin skikarriere fant Kari tid til å utvikle kreativiteten.

Fordi hun var aktiv i en mannsdominert sport, var det få merker for jenter å velge utstyr fra. Sponsorer ga Kari hovedsakelig svarte og grå, mannlige skiklær. Så noen ganger kuttet Kari av logoen på sine luer og sydde dem på til sine egne design.

STRIKKING OG SKIKJØRING
Mellom trening og konkurranse kunne du finne Kari som strikket luer som passet til sine egne ski klær. Hun skapte design som skulle bli så populært blant venner og andre skiløpere rundt om i verden, at hun i 2002 bestemt seg for å gjøre hobbyen om til forretningsvirksomhet. Da ble merket «Kari Traa» født.

Kari Traa-samlingen har vokst fra det lille utvalget av kvinnelig hodeplagg til et komplett, omfattende merke for aktive jenter. En sterk fargepalett, en gjenkjennelig design og den høyeste tekniske kvaliteten finnes i hvert plagg, fra undertøy til yttertøy.Merkevaren representeres i dag av sterke kvinnelige ambassadører som deler hennes ambisjoner om å inspirere jenter til å leve ut sitt fulle potensiale!

MILJØ
I Kari Traa utvikles alt med stor omtanke for miljøet. Alt fra Produksjon, materialer og innpakning velges med omhu for å belaste den dyrebare lekeplassen, som naturen er for Kari Traa, minst mulig!

Filter

PrisklasseVectorCreated using Figma
1493499

Sorter etter

Bestselgere

44 Produkter

Kari Traa Hydle Beanie

Kari Traa Hydle Beanie

 

449 ,-
Kari Traa Else Ullbukse

Kari Traa Else Ullbukse

100% Merinoull!

799 ,-
Kari Traa Eva Dunvest

Kari Traa Eva Dunvest

Lett og superisolert dunvest!

1399 ,-
Kari Traa Eva Dunjakke

Kari Traa Eva Dunjakke

Lett og superisolert dunjakke!

1599 ,-
Kari Traa Bukse

Kari Traa Bukse

Myk og deilig joggebukse!

499 ,-
Kari Traa Smekker ulltrøye!

Kari Traa Smekker ulltrøye!

Deilig ulltrøye i 100% Merinoull!

899 ,-
Kari Traa Smekker Ullbukse

Kari Traa Smekker Ullbukse

100% Merinoull!

899 ,-
Last inn flere produkter