Gore-Tex
Art. nr.LA44E

La Sportiva Aequilibrium Hike GTX, Dame

Perfekt for variert terreng

• Perfekt for turer i variert terreng
• Impact Brake system som øker bremseeffekten i nedoverbakke
• Svært lett

Farge

Størrelse

4499 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

La Sportiva Aequilibrium Hike er en smidig og lett mellomhøy tur- og fjellstøvel. Perfekt når du tenger en sko til alle typer terreng, en real allrounder på øverste nivå. Passer god til lange som korte turer i skogen eller på høyfjellet. 

Sitter som støpt på foten
Aequilibrium sitter svært godt på foten. Den har en ganske tight passform som kan oppleves som litt smal. Den er forøvrig ikke veldig smal, så dersom du har normale føtter vil den nok passe fint for deg. God snøring som går hele veien ned gjør at skoen snøres godt rundt foten og du vil føle at den sitter som støpt på foten din.

Maksimal komfort
Skoen er laget mest mulig sømløs for å gi føttene dine maksimal komfort. Tunge-konstruksjonen er lukket, noe som gjør den komfortabel, men det gjør også at GORE-TEX membranen går høyt opp inne i skoene. Med 3D flex systemet gir deg full bevegelsesfrihet for ankelen.  

Vanntett og lett
Aequilibrium er laget med syntetiske materialer, noe som gjør skoen svært lett. Den har en GORE-TEX Extended Comfort vanntett og pustende membran. I tillegg er ytterstoffet svært vannavisende nylon som gjør at vann/fuktighet renner letter av. 

Slitesterk med god grep
Aequilibrium Hike har en slitesterk Vibram såle med La Sportiva sitt Impact Brake System™. Noe som også skiller denne skoen er 2H double heel, denne sørger for rullende gå egenskaper når du beveger deg i flatt terreng. Hælen er utformet slik at den øker bremseffekten nedover og bidra til at du blir mindre sliten i beina. Sålen er medium til stiv. Slik at den fint kan brukes på uevnt underlag med sekk samt at den også er behagelig på vanlige stier. 

Spesifikasjoner:

  • Vekt: 380 gram per sko (38)
  • Membran: GORE-TEX Extended Comfort Bluesign® certified
  • Såle: Vibram® rubber tread with and PU foam lining
  • Innersåle: La Sportiva Mountain Hiking 5mm
  • 3D Flex System Evo ™- Impact Brake System™


Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte