Gore-Tex
Art. nr.LA21H

La Sportiva Trango Tech GTX, Dame

En real fjellstøvel

• Sømløs
• Kult design
• Sitter godt på foten
• Arvtageren til Trango Guide GTX

Farge

Størrelse

-23%
3299 ,-

4299 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

La Sportiva Trango Tech er arvtageren til Trango Guide GTX. De store forskjellene mellom disse to er at Trango Tech er laget med syntetiske materialer. Den har også en litt mykere flex i sålen og en annen gaiter-løsning i toppen.

Sitter som støpt på foten
Trango Tech sitter svært godt på foten. Den er ikke spesielt smal, men heller ikke spesielt bred. Helt normal lest egentlig. God snøring som går hele veien ned gjør at skoen snøres godt rundt foten og du vil føle at den sitter som støpt på foten din.

Vanntett og lett
Trango Tech GTX er laget med syntetiske materialer, noe som gjør skoen ganske så lett. Den har en GORE-TEX Performance Comfort vanntett og pustende membran.

Maksimal komfort
Skoen er laget mest mulig sømløs for å gi føttene dine makismal komfort. Tunge-konstruksjonen er lukket, noe som gjør den komfortabel, men det gjør også at GORE-TEX membranen går høyt opp inne i skoene.

Best i fjellet
Trango Tech GTX er helt klart en fjellstøvel som trives best i fjellet og som har svært mange gode egenskaper for en vellykket fjelltur. Passe stiv flex i sålen og god ankelstøtte gjør at skoene fint kan brukes på turer med tung sekk. Slitesterk Vibram såle med La Sportiva sitt Impact Brake System™. Ekstra gummiforsterkning i tupp og hæl for ekstra robusthet. Thermo-plast på strategiske steder på skoene for ekstra stivhet/støtte, men også for ekstra beskyttelse.

Stegjernfeste bak.

Utmerket sålefriksjon, et presist tåparti og fleksibelt ankelparti gjør Trango Tech utmerket til teknisk fjellbruk, samtidig som den lave vekten og tilgivende mellomsålen gjør anmarsj og retur til en lek.

 
Spesifikasjoner:
Vekt: 496 gram per sko (38)
Overdel: QB3 vanntett stoff/Thermo-Tech beskytelseslag
Membran: Gore- Tex® Performance Comfort
Såle: La Sportiva Cube med Impact Brake System laget av Vibram®Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte