Gore-Tex
Liten i str
Art. nr.LA46R

La Sportiva Ultra Raptor II WIDE GTX

Bestselgeren med bredere lest

• Bestselgeren med bredere lest
• Vanntett Gore Tex membran
• Fantastisk grep mot underlaget
• Kan brukes til "alt"


Farge

Størrelse

2499 ,-

Valgt størrelse ikke på lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

Passer til: Skog- og lette fjellturer

Vanntett: Ja

Størrelse: Liten. Gå opp 0,5-1 str.

Lest:

Sålestivhet:

Ankelstøtte:

LURER DU PÅ NOE?

Kontakt vår ekspert på
tlf 974 75 536 (08-16)

Ultra Raptor II WIDE GTX, bestselgeren med wide utgave. Wide modellen har en bredere lest i forfoten for de som har behov for det, ellers de samme gode egenskapene som standard utgaven. Skoen er fantastisk god å gå med og kan brukes til nesten alt. Skoen kommer nå i ny utgave, noen oppgraderinger, men samme gode modellen som før. Perfekt for deg som skal ha en allsidig tursko, enten det er hjemme, på fjellet eller i skogen.

Ultra Raptor II WIDE er oppgradert med et nytt og fresht design. Ytterstoffet er forsterket med et mer slitesterkt stoff og som i tillegg gir bedre ventilasjon. Skoen fått flere lissehull for enda bedre tilpasning. Ellers har den de samme gode egenskapene som tidligere. Ekstremt godt grep, stabil, vanntett, slitesterk, god demping og svært god komfort. 

Sett på 71 grader nord 

Ultra Raptor GTX er en av skoene fra La Sportiva som blir brukt i 71 grader nord. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at denne skoen er perfekt å bruke i terrenget.

100% vanntett
Gore-Tex membran sørger for å holde vann på utsiden av skoen. OBS: Pløsen og polstringen rundt ankel har ikke vanntett Gore-Tex membran. Dette materialet kan trekke til seg vann og bli vått dersom man ferdes i veldig vått terreng. Dersom pløsen blir våt kan vannet trekke ned i skoene, men det betyr ikke at skoene lekker og det er dermed ikke grunn til reklamasjon. Det er slik konstruksjonen er bygget opp på denne modellen og slik den har vært i alle år.

Meget godt grep
Sålen er egenutviklet av La Sportiva og er den sålen som har best feste. FriXion White sålen gir et glimrende grep selv på vått og sleipt underlag.

God demping og støtte
Ultra Raptor GTX er en sko med god demping, samtidig som den er meget vridningsstabil.  

Teknisk informasjon:

  • Vekt: 400 g per sko(str 42)
  • Lest: Bred
  • Membran: Gore-Tex® Extended Comfort
  • Yttersåle: FriXion White "ultra sticky" såle med "Impact brake system"
  • Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Hiking 5 mm
  • Mellomsåle: Memlex EVA with shock absorbing injection


PS: Husk at disse er litt små i størrelsen, så har kan du trygt gå opp 0,5 til 1 størrelse i forhold til hva du normalt bruker