Art. nr.37448

Silva Expedition, Kompass

Profesjonelt kompass for ekspedisjoner og langturer.
599 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Silva

Bytte og retur

Expedition-serien fra Silva er laget for erfarne brukere og ekspedisjoner, og har i mange år vært ledende innen nøyaktighet, presisjon og holdbarhet. Silva Expedition har nå kommet i en ny og oppgradert utgave som inkluderer snor med målestokk og et kort for å beregne helningsgrad i terrenget. Den nye utgaven har også en tydeligere pil og en mer moderne og lettlest skrift. 

Expedition har et solid Dryflex kompasshus, myke silikonføtter for presist arbeid på kartet og selvlysende elementer for navigering i mørket. Selvsagt er ulike skalaer på plass, både 1:25 000, 1:40 000 og 1:50 000, samt GPS-skala. Kompasset har også clinometer for måling av helning og innebygd justering for magnetisk misvisning, også permanent lokal justering. Kompasset har også forstørrelsesglass.

Medfølgende "Slope card" hjelper deg å måle helningsgrad ved hjelp av høydekurvene på kartet. Dette er nyttig for å vurdere skredfaren eller forberede deg på hvor hard turen vil bli. Snoren som følger med har målestokk 1:25 000 og 1:50 000 og legges enkelt langs ruten på kartet for å måle distanse.