Art. nr.141559

Warmpeace Swan, W's

Toppkvalitets dunjakke til markedets beste pris!

Farge

1499 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Warmpeace

Størrelsesguide

Bytte og retur

Swan er dunjakken for deg som er på jakt etter en dunjakke uten hette.

Passformen er tilpasset damer og følger figuren godt. Vi opplever jakken som veldig normal i størrelsen, så her anbefaler vi å kjøpe den størrelsen du normaltsett bruker.

Modellen er litt lengere i ryggen enn foran for ekstra beskyttelse og varme i korsryggen. Foran finner man to gode lommer med glidelås som er ypperlige for oppbevaring eller for å varme hendene.

På innsiden finnes det en innerlomme med glidelås samt to store åpne innerlommer. I en av disse finner man også transporttrekket som man kan pakke jakken inn i når man ønsker å minimere pakkvolumet på turer.

Swan er en glimrende jakke for deg som ønsker en jakke som kan brukes hele året. På vinteren er den ypperlig som et mellomlag under skalljakken, mens den er perfekt til bruk på høsten og våren. Den vil også fungere svært godt på kalde sommerkvelder.

Ytterstoffet er av typen Colibri DWR. Dette er et veldig lett materiale som er utviklet for klær og utstyr som er fylt med dun. Kombinasjonen lav vekt, pusteegenskaper og beskyttelse mot fukt gjør dette til et svært gunstig ytterstoff for Nordvik dunjakken. 

Spesifikasjoner:
- Fasongsydd til damer
- Lang rygg
- To lommer med glidelås på forsiden
- En innerlomme med glidelås
- To store innerlommer
- Justerbar krage
- Transporttrekk medfølger
- Vekt: 290g
- Materiale: Colibri DWR
- Fyll: 90/10 andedun, 600 fillpower