• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
20 ting til høstsekken!

Favorittårstiden for mange er høsten! De fine fargene og den «crispe» lufta gjør at mange trekker til fjells. Under kan du lese om 20 smarte ting du kan ha med på høstturene dine. Nyt høsten og bruk #hektapåtur for å vise oss dine høstturer!

1. Ull er gull

Uansett hvor varmt det er når du drar hjemmefra – ull både på deg og ekstra sett i sekken er gull.  
Les mer her

2. Regntøy

Plutselig kan været endre seg, spesielt i fjellet. Uten en skikkelig skallbekledning er du da ille ute. Marmot Precip jakke og bukse er en en allsidig regnjakke som også er vindtett og ventilerende. Prisgunstig er den også!
Les mer her

3. Tynn dunjakke

Når man stopper for å spise kan en tynn dunjakke være deilig å slenge på seg slik at man ikke fryser. En Lifaloft jakke fra Helly Hansen eller en Rab Cirrus jakke gir deg god varme og fungerer godt som et isolasjonslag under ytterjakken
Les mer her

4. Vanntett pakksekk

Pakk alltid i vanntett pakksekk, det vil spare deg for ubehagelige overraskelser og i tillegg får du et ryddig system i sekken. Bruk minst 4 stk. En til mat, en til tørre klær, en til camp utstyr og en til soveposen din. Vi har stort utvalg av lette, rimelige pakksekker i  mange størrelser og farger. 
Les mer her

5. Førstehjelp

Skulle uhellet være ute er det viktig å ha med seg riktig utstyr. Kombiner gjerne settet med gnagsårplaster også. 
Kjøp førstehjelpspakke her

6. Hodelykt

Når høsten nå er over oss blir kveldene også mørkere. En hodelykt i sekken gjør det fint å vandre ute på kvelden, og gir godt lys i campen om kvelden.
Se vårt utvalg av hodelykter her

7. Drikkeflaske

En god drikkeflaske MÅ man alltid ha med seg. Vi liker vannflaskene fra Nalgene svært godt, da disse har stor åpning noe som gjør det enkelt å fylle flasken i bekker osv. Vi er også svært glade i LifeStraw Go som er en prisbelønnet vannrenser og drikkeflaske. Med denne kan du drikke nær sagt alt vann du finner. 
Se alle våre drikkeflasker her

8. Kart og kompass

Kart og kompass bør alltid være med på tur og bør også oppbevares i vanntett kartmappe. 
Les mer her

9. Kniv, sag og tau

Kniv, sag og tau er alltid lurt å ha med på tur. Enten om man skal henge opp tarp, kutte trær eller trenger litt ekstra ved.
Kjøp her

10. Sokker

Gode sokker er avgjørende for komfort og varme. Både på deg og ett ekstra par i sekken. Vi har kjempeutvalg av kvalitets sokker fra Smartwool, Falke og Icebreaker som venter på dine føtter
Se utvalget til DAME her
Se utvalget til HERRE her

11. Lue

Hust at mye av kroppsvarmen går ut gjennom hodet, så på kjørlige høstdager kan det være godt med en god lue for å holde seg varm
Kjøp her

12. Hansker

Hold deg varm på hendene med myke og deilighe hansker i ull. Aclima sine LW Liner Gloves er gode å ha når det er kjørlig og kan også brukes som fôr i andre hansker/votter.
Les mer her

13. Stormkjøkken og Gassbrenner

En gassbrenner gjør det å lage mat eller koke vann lekende lett! Sjekk ut Eagle sin «Beste Kjøp», stormkjøkken fra Trangia eller en toppmontert brenner. Husk gass!

14. Fyrstikker

Vi har alle irritert oss over dårlige fyrstikker som enten knekker, slukker eller ikke vil tenne. Stormproof fyrsstikksett har en brenntid på opptil 15 sekunder og brenner uansett vær og vind. Bør alltid ligge i sekken!
Kjøp her

15. Sitteunderlag

Et ordentlig sitteunderlag som isolerer godt mot underlaget er et must på alle turer. Her har vi vår soleklare favoritt i Therm-A-Rest Z-Seat.
Les mer her

16. God turmat

Frysetørret mat er godt & gir mye næring, men det finnes også andre alternativer. 
Se vårt store utvalg i frysetørret turmat her.

17. Matsett

Wildo Original Tursett komplett er norges mest solgte personlige spisesett. Vi har alltid med oss dette på tur, ta med oss på tur du også!
Les mer her

18. Termos

Det er ikke alltid man har med seg gassbrenner på tur til å varme mat og vann. Varmt vann til en kopp kaffe eller til turmat sørger Stanley for. Ståltermosen i det velkjente Stanley-designet holder drikken varm eller kald i inntil 24 timer. 
Se utvalget her

19. Soppkurv/kniv

Ikke glem verken soppkurven eller soppkniven til høstens turer. Skogen er det perfekte stedet å starte dagen på, før man nyter selvplukket sopp til middag.
Les mer her

20. Mojo lanterne

Perfekt å ha hengende i teltet eller stående ute på bakken. Denne teltlykten er et must for alle turinteresserte! 
Les mer her

God tur og nyt høsten!