Art. nr.10409000

Brynje Arctic Hals m/nettingfor

Brynjes mestselgende hals!

• Bestselger
• Optimal passform
• Hals/lue med strikk og nettingfor.

Farge

449 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Brynje

Bytte og retur

En utrolig god hals som også kan brukes som lue. Utrolig god til begge deler! Mestselger hals, bestående av netting i polypropylene innerst med merinoull utenpå. Halsen er 27 cm lang og har strikk med strammer, slik at den kan få optimal passform eller kan benyttes som lue!

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på Brynje sin nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner.

Best i test en rekke ganger og vinner av: Teko innovasjonspris!

Tekniske spesifikasjoner:

100% syntetisk nettingfor
Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
Vekt: 80 g
Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
Materialvekt: Netting 140 g/m2

Relaterte produkter

Brynje Arctic Lue m/nettingfor

Brynje Arctic Lue m/nettingfor

Best i test en rekke ganger!

449 ,-
Brynje Arctic Votter m/nettingfor, Sort

Brynje Arctic Votter m/nettingfor, Sort

Deilig votter med merinoull ytterst og netting innerst!

399 ,-