Art. nr.622914-marin-S

Kari Traa Else Langermet Ulltrøye

100% Merinoull!

• Deilig og varm ulltrøye!
• Myk og glatt finish!
• God stretch!

Farge

Størrelse

-50%
399 ,-

799 ,-

Valgt størrelse ikke på lager

Du er nå påmeldt.

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Kari Traa

Bytte og retur

Kari Traa Else Høyhalset Ulltrøye er en deilig og varm langermet ulltrøye til dame i 100% merinoull! 

Genseren har en kombinasjon av det tradisjonelle naturmaterialet merinoull og moderne stretchstoff som vil gi god varme, fleksibilitet og hudnær komfort. 

Ulltrøyens fine mønster er inspirert av vår norske arv og strikketradisjoner med en moderne vri! 

Merinoull har blant annet fordelene av det er ekstremt sunt og godt mot huden. Det har en evne til å regluere både temperatur og fuktighet, samt de antibakterielle egenskapene bidrar til å skape et sunt mikroklima for huden din - som igjen kan lindre eksem og annen problemhud. For at ulla skal virke lindrende og behagelig mot huden må den inneholde mindre enn 22 mikroner, merinoullen til Kari Traa ligger alltid under 21!  

Spesifikasjoner:

  • 100 % Merinoull
  • Merinoull er 100% bærekraftig
  • Strategisk stoff-kartlegging for bedre passform og bevegelse.
  • Flatterende linjer
  • Myk og glatt finish
  • Jacquard-strikk

..

SLIK VASKER OG PLEIER DU ULLTØYET DITT SLIK AT DET VARER SESONG, ETTER SESONG!

Heng ut ullplaggene dine til lufting, istedenfor å vaske dem hver gang

Ull kan brukes i flere dager uten å lukte grunnet ullfibrenes negative ladning + den skjellete overflaten, da bakterier, som fører til vond lukt, trives best på glatte, positive ladede overflater – som syntetiske fibre har.

Fjern flekker for hånd

Ull har en selvrensende egenskap som resulterer i at den ikke får så lett flekker. Om du allikevel skulle få en flekk bør den fjernes så fort som mulig for å unngå at noe fester seg. Prøv å unngå vaskemaskinen, og hold heller plagget under rennende lunket vann i vasken til flekken slipper. Skånsomt for ulla, miljøet og ekstremt lettvint for deg!

Bruk skånsomt vaskemiddel tilpasset ull og vask på ullprogram

Dersom ulla er såpass skitten at hverken lufting eller skylling hjelper, må man til slutt ty til vaskemaskinen. Sørg da for å velge et vaskemiddel spesielt utviklet for ullvask og vask på et ullprogram.

Unngå kontakt med harde eller skarpe gjenstander

Det kan være lurt å putte plagg med skarpe gjenstander som knapper og glidelåser i en vaskepose dersom du skal det sammen med ullundertøyet. Slik unngår du riper og hull i ullundertøyet. Vær også forsiktig ved påkledning; skarpe negler, glidelåser osv. kan lett hekte seg fast slik at masker ryker.

Strekk plaggene forsiktig før tørking, for å holde fasongen og unngå krymping

Ull skal normalt sett ikke krympe dersom det vaskes på riktig måte. Skulle du allikevel være litt uheldig, kan du strekke plagget forsiktig etter vask for å holde på fasongen og unngå krymping.  

Fjern nupper med barberhøvel

Barberhøvel funker perfekt til å fjerne nupper, og vi fraråder sterkt å bruke de tradisjonelle nuppefjernerne da de lett kan lage hull i klærne. Pass på at du ikke presser barberhøvelen hardt mot plagget – dra den bare forsiktig over det nuppete området.

Relaterte produkter