• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
Art. nr.FBCC

Falkeberg Cloud Chair

Chair-kit til ditt liggeunderlag

• Gjør liggeunderlaget ditt om til en varm og deilig stol
• God ryggstøtte
• Smarte detaljer

Størrelse

699 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Falkeberg

Bytte og retur

Falkeberg Cloud Chair er et genialt tilbehør til ditt liggeunderlag. Om du eier et Cloud 9 liggeunderlag eller tilsvarende kan du ved hjelp av Cloud Chair forvandle liggeunderlaget om til en veldig varm og veldig komfortabel stol.

Det unike med Cloud Chair i forhold til en tradisjonell turstol er at man bruker de isolerende egenskapene fra liggeunderlaget. Dermed unngår du å bli kald i baken når du sitter ute og koser deg.

Glidelås langs hele toppen og hele siden gjør det enkelt å få liggeunderlaget inn og ut av Cloud Chair. Det gir også enkel tilgang til ventilen ved behov for luftjustering.

Stol, lounge eller sofa?

Du kan selv bestemme om du ønsker å bruke Cloud Chair som en "tradisjonell" stol eller som en lounge-stol. Du kan i tillegg koble sammen flere Cloud Chair, så da kan dere selv bestemme om dere ønsker å lage en 2, 3, 4, 5 eller 6-seters sofa :)

Den smarte muligheten for sammnkobling er også genial når man ligger flere i teltet og ønsker å unngå at det skal bli en stor sprekk mellom liggeunderlagene ;)

Når du bruker Cloud Chair som en lounge stol er det også ekstra beskyttelse mot slitasje i fotenden. Denne er også reflekterende.

Unn deg litt ekstra luksus på tur! Dine turkamerater vil bli misunnelig.

Beskytter liggeunderlaget ditt

Oppblåsbare liggeunderlag er det mest komfortable, men de er utsatt for hull og rifter. Cloud chair vil gi liggeunderlaget ditt et ekstra lag med beskyttelse og kan være på hele tiden - også når du skal sove.

Oppbevaringsposen som følger med har plass til både Cloud Chair og liggeunderlaget ditt. Du kan derfor rulle begge disse sammen.

Størrelse:
Short & Wide: Passer liggeunderlag som er opptil 165 x 65 cm
Medium & Wide: Passer liggeunderlag som er opptil 183 x 65 cm
Long & Wide: Passer liggeunderlag som er opptil 195 x 65 cm

Vekt:
Medium & Wide: Ca 810g (eks. pakkpose)
Long & Wide: Ca. 820g (eks. pakkpose)

Pakkpose: 130g