VISER 1-10 (44)1 2 3 ... 5 Siste 100 per side

Liggeunderlag

Liggeunderlag er kanskje det produktet vi virkelig anbefaler deg å legge litt penger i. Uansett hvor god soveposen din er, så vil den aldri kunne yte maksimalt hvis liggeunderlaget er dårlig. En god natts søvn bestemmes også i stor grad av liggeunderlaget ditt.

Det er mye å velge i og her vil du finne mange av de mest populære liggeunderlagene i Norge. Dette er f.eks Exped Synmat, Exped Downmat, Therm-A-rest NeoAir osv. Mange av liggeunderlagene har også gjort det godt i liggeunderlag tester, slik som f.eks Exped Synmat 3-D 7.

Når du skal velge liggeunderlag anbefaler vi at du tenker på følgende:

- Hvor kaldt kan det være ute når jeg skal bruke liggeunderlaget?
- Må liggeunderlaget være veldig lett?
- Hvor slitesterkt er det?

Isolasjonsevnen (R-verdi) er veldig viktig. Jo høyere R-verdi, jo bedre isolasjonsevne har liggeunderlaget Kjøp et liggeunderlag som er litt varmere enn det du trenger. Et liggeunderlag med høy R-verdi kan fint brukes om sommeren også, men et liggeunderlag med lav R-verdi kan kun brukes om sommeren.

Vekt og slitestyrke henger ofte sammen. Veldig lette liggeunderlag har som regel et tynnere ytterstoff, slik at de er litt mindre slitesterke enn liggeunderlag som veier litt mer. Finn ut hvor viktig lav vekt er for deg.

Mer nyttig informajson om liggeunderlag kan du lese HER

Vi vurderer både fordeler og ulemper ved alle våre liggeunderlag, slik at valget blir enklere for deg. Finn det liggeunderlaget du vil vite mer om, scroll ned og les vår mening