Art. nr.7640445454582-01

Exped Ultra 5R Mummy

Temp grense: -20 °C

• Komfortabelt
• Varmt
• Kompakt
• Leveres med pumpesekk

Størrelse

2399 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Exped

Bytte og retur

Ultra 5R Mummy liggeunderlag er perfekt for flotte eventyr som fotturer, langdistanseturer, sykkelturer og alpin-/ski-turer, om våren, sommeren eller høsten.

Når hvert gram teller, sørger EXPED Ultra-serien for superkompakt og ultralett liggeunderlag med god sovekomfort hvor som helst.

Liggeunderlaget har EXPEDs SYNMAT TECHNOLOGY™, med et syntetisk fyllmaterial som er festet på over- og undersiden i liggeunderlagets kanaler. Dette gir underlaget en god isolasjonsevne som varer lenge. Modellen har langsgående kanaler og den ytre kanalen på hver side er litt tykkere for å gi behagelig søvn uten risiko for at du sklir av madrassen når du beveger deg. Med 7 cm tykkelse ligger du mykt og komfortabelt. 

Det lette og kompakte Ultra-liggeunderlaget har resirkulert 20 D ripstop-stoff; alle EXPED-matter er sertifisert karbonnøytrale av myclimate.

Pumpeposen Schnozzel er inkludert, den brukes for å raskt og lett pumpe opp madrassen og kan dessuten utnyttes som en vanntett pakkepose for sovepose og klær når du er ute på tur. Selv pumpeposen er laget av resirkulert materiale. Liggeunderlaget har en ventil for oppblåsning og en for å lett slippe ut luften. Oppblåsningsventilen er utstyrt med finjustering for å slippe ut luft av madrassen dersom den pumpes for hardt.  

Sertifisert klimanøytralt:

Liggeunderlaget har et minimert klimaavtrykk da den er laget av resirkulert polyester og har en resirkulert syntetisk isolasjon. Exped har også effektivisert produksjonsprosessene og transportene og klimakompensert for disse. Denne liggeunderlaget er dermed sertifisert klimanøytralt (myclimate.org/01-20-799878). Tekstilene er Oeko-Tex® 100-sertifisert og isolasjonen Bluesign®-sertifisert.

Spesifikasjoner:

Størrelse:
Medium: 183x52x7 cm
Medium & Wide: 183x65x7 cm
Long & Wide: 197x65x7 cm

Fotbredde:
Medium: 35 cm
Medium & Wide: 42 cm
Long & Wide: 42 cm

Vekt:
Medium: 445g
Medium & Wide: 535g
Long & Wide: 555g

Pakket størrelse:

Medium: 23x12,5 cm
Medium & Wide: 23x13 cm
Long & Wide: 27x13,5 cm

Pumpe:
Pumpesekk følger med

  • Isolasjonsevne: R-verdi: 4,8. Bruksområde ned til -20°C
  • Fyll: 160 g/m² Texpedloft resirkulert syntetisk isolasjon, Bluesign®-sertifisert
  • Comfort Cradle - tykkere kanaler i enden som omfavner og holder deg på plass
  • Integrert pumpe - Schnozzel Pumpbag
  • Pakksekk
  • Reparasjons kit
  • 5 års garanti

Exped er en av verdens absolutt beste produsenter av liggeunderlag. De er testvinnere i en rekke av verdens mest prestisjetunge Outdoor Awards.

Dersom du anskaffer deg et liggeunderlag fra Exped blir du garantert fornøyd.