Dame
Art. nr.ME002417

Mountain Equipment Glacier 1000, W's, Foxglove

Temp-grense: -19°C

Ny og bedre utgave av den bestselgende Glacier-serien spesialdesignet til jenter!

Størrelse

6999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Mountain Equipment

Størrelsesguide

Bytte og retur

I utviklingen og uttesting av disse nye soveposene ble det fort åpenbart at jenter trenger soveposer som er designet til deres anotomi for å få de beste resultatene. Får å oppnå den samme varmeeffekten, loft og reduksjon i dødt luftrom rundt kroppen har Mountain Equipment designet alle dameposer på en helt ny måte. 

Alle poser til jenter har en høyere fylldensitet rundt fotenden og hofte/liv. Hoftebredden på soveposene er også bredere enn på herremodellene. For å redusere dødtluftrom rundt kroppen og gjøre det mulig å ha samme komfort uavhengog av kroppsform er det EXL stretchsydde sømmer innvendig i posene. Dette gjør at posen selv justere innvendig rom og optimaliserer loft og varmegenskaper. Posene kommer i W´s Reg, liggelengde opp til 170cm, og W´s Long, liggelengde opp til 180cm.

Glacier serien bruker en kombinasjon av 15:11cm Trapezoid og Slantwall kammerkonstruksjon. Trapezoid kammerkonstruksjon i toppen av posen gjør at loft og varme maksimeres(se bilde 3), mens Slantwall i bunn reduserer vekt, pakkstørrelse og optimaliserer dunkontroll.

Glacier 1000 Women´s er en god vintermodell som passer lengre skiturer og trekking høyfjellet.

Denne posen er fylt med hele 948 gram med 700+ fillpower premium andedun med 90/10 fyllforhold. Dette er det beste andedunet tilgjengelig på markedet.

Fotenden har en høy fylldensitet og har 6 kammerer i Bullseye design som sørger for minmalt med dunvandring og kuldegjennomslag. Hetten er har ett 3D design med 5 individuelle kammere for å skape en tett og varm lukking rundt hodet uten å komprimere loft.

Full lengde på glidelås med Gemini TM kammer langs hele sørger for at varmen holder seg i posen og har minimalt med varmetap. Geminikammeret går rett inn i nakkekragen. Den nye nakkekragen med magnetisk Lode Lock(se bilde 5) gir en enorm komfort og enkel bruk. Innstramming fra innsiden av posen og myk tett lukking rundt halsen uten at du kjenner strammesnor. Topp og bunn på hetten kan også justeres individuelt noe som gir en god mulighet til å justere lukking og isolasjonsbehov. 

Det nye ytterstoffet DriLite Loft II er betydelig lettere enn forgjengeren uten å redusere slitestyrke eller fuktbeskyttelse. DrlLite Loft har en vannsøyle på 1500mm og veier 55g/m2.

Posen leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

Spesifikasjoner:

  • Good Night's Sleep Temperatur: -21 C
  • Comfort: -11 C
  • Comfort Limit: -19 C
  • Extreme: -42 C
  • Vekt: 1545g
  • Fyllvekt: 948g
  • Fillpower: 700+ Premium Andedun
  • Pakkstørrelse: 30 x 26 x 23 cm
  • Downcodex: Ja