Gassbrennere

En god gassbrenner vil gjøre matlagingen på tur ende enklere og morsommere. All mat på tur smaker ekstra godt og med en gassbrenner vil du raskt kunne diske opp de herligste retter.

Fordelen med en gassbrenner er at det er veldig enkelt å bruke. Skru på gassen og tenn opp. Mange gassbrennere har innebygget piezo-tenner for å gjøre det enda enklere også. Det er også veldig lite vedlikehold med en gassbrenner.

En av ulempene med gass er at det ikke fungerer like godt i kalde temperaturer. Pass derfor på at du holder gassboksen litt varm før du skal bruke den. Dette kan du løse ved å legge boksen på innsiden av jakken eller lignenede. Skal du på vintertur bør du vurdere multifuel. Alle multifuelbrennere finner du her.

Dersom du er mest på tur på vår, sommer og høst vil vi anbefale deg å velge en gassbrenner. Det er rett og slett enklere å bruke. Det finnes et stort utvalg gassbrennere, så du må finne ut hva ditt behov er.

En gassbrenner med et stort brennerhode vil gi bedre fordeling av varmen, mens en liten og lett toppmontert brenner vil ta mindre plass i sekken.

Tips: En gassbrenner er utsatt for vind, så finn et sted i le når du skal lage mat. Eventuelt kjøp en rimelig vindskjerm slik som denne.

Filter

Velg merke

Bestselgere

15 Produkter