Brennere og turkjøkken

Vi elsker god mat på tur og et godt turkjøkken gjør jobben enklere og morsommere. Vi har et stort utvalg forskjellige typer turkjøkken, så uansett om du foretrekker et stormkjøkken, gassbrenner, multifuelbrenner eller kokesystem, så har vi det i vårt sortiment.

Hvilken type turkjøkken du velger kommer an på ditt behov, men her gir vi deg en kort innføring i de forskjellige variantene.

Gassbrennere

Dette er frittstående brennere som monteres til en gassboks via en slange. Det finnes også toppmonterte gassbrennere som monteres direkte på boksen. Fordelen med en gassbrenner er at de er veldig enkle å bruke og vedlikeholdsbehovet er svært lite. De er ofte utsatt for vind, så en vindskjerm kan være smart å ha. Med en gassbrenner kan du selv bestemme hvilke kjeler og stekepanner du ønsker å bruke. En gassbrenner passer godt til bruk på vår, sommer og høst.

Stormkjøkken

Et stormkjøkken er komplette sett som inkluderer alt du trenger. Moderne stormkjøkken leveres med en gassbrenner fremfor den gammeldags rødspritbrennere. Et stormkjøkken er godt beskyttet mot vind og dersom man ønsker en alt-i-ett-løsning så er stormkjøkken det riktige valget for deg.

Kokesystemer

Dersom du ønsker et raskt og enkelt system for å koke vann til kaffe og turmat, så er et kokesystem løsningen. Disse systemene er ofte kompakte og tar ikke all verdens med plass i sekken. Noen av kokesystemene blir også levert med en adapter slik at du kan bruke stekepanne e.l også. Sjekk f.eks ut Speedboil fra Falkeberg.

Multifuelbrennere

En multifuelbrenner bruker flytende brensel, slik som renset bensin, parafin osv. Mange av de kan også brukes med gass. Den store fordelen med multifuel er at det fungerer mye bedre å bruke f.eks renset bensin som brensel på vinteren enn gass.

Filter

Velg Kategori
Velg merke

Bestselgere

47 Produkter