Turmat

Oppdag vårt store utvalg av turmat. Her finner du alt du trenger for å holde energinivået oppe og smaksløkene fornøyde på dine turer. Vår kategori "Turmat" er fylt med næringsrike og lette alternativer som er enkle å pakke og raske å tilberede - Perfekt for friluftsliventusiaster som ønsker å nyte gode måltider på en enkel måte.

Vår utvalg inkluderer et bredt spekter av frysetørket mat som gir deg muligheten til å nyte alt fra skikkelige frokoster, til energirike lunsjer og mettende middager. Disse måltidene er laget for å gi deg maksimalt med energi, men minimalt med vekt i sekken, noe som gjør dem ideelle for både korte dagsturer og lengre ekspedisjoner.

I tillegg til måltider, tilbyr vi også et lite, men godt utvalg av energibarer. Disse barene er fulle av næringsstoffer for å gi deg en rask energiboost når du trenger det mest, enten du er på fjellet, i skogen, eller på ekspedisjon. Alle våre turmatalternativer kommer fra kjente merker, slik som Real Turmat, Adventure Food og Summit To Eat.