717 kunder har talt

Derfor har Viking serien blitt hele Norges favoritt sovepose: • Oppleves som varmere enn oppgitt• Romslig = høy komfort (skulderbredde på enten 80 cm eller hele 90 cm)• 4 forskjellige varmegraderinger, 3 forskjellig lengder og 2 forskjellige bredder• Produsert i Tyskland med sertifiserte etiske dun• Lett og kompakt • Vinner tester mot poser som er […]

Falkeberg Underquilt Dun

Skrevet av: Thomas / Hekta På Tur

Denne allsidige underquilten kan også tjene som det perfekte pleddet på kjølige dager, kvelder eller morgener!

Kjøpsguide: Hvordan velge liggeunderlag?

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Skal du kjøpe nytt liggeunderlag bør absolutt ta en titt her for å finne ut hvorfor liggeunderlaget kanskje er din viktigste investering.

Kjøpsguide: Slik velger du riktig sovepose

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Drømmer du om ny sovepose? Eller skal du kanskje kjøpe sovepose for første gang? I denne artikkelen har vi forsøkt å plukke ut de viktigste tingene du må tenke ved kjøp av sovepose.

Kjøpsguide: Hvilket telt bør du velge?

Skrevet av: Rune / Hekte På Tur

Finn ut de grunnleggende tingene du absolutt bør vite om telt før du kjøper ett.

Exped, Helt ny liggeunderlag serie!

Med bærekraft i fokus har Exped gjort store forbedringer på deres nye liggeunderlag. Forbedret rivestyrke og bærekraftig materialer er noen av forbedringene Exped har gjort med det nye mattekonseptet. Exped sitt nye liggeunderlag konsept! Våren 2022 lanserte Exped et helt nytt liggeunderlag konsept som har stort fokus på enkelhet, bærekraftige materialer og produksjon. I konseptet […]

Soveposer med fiber

Soveposer med fiber, såkalte fiberposer, har noen svært gode egenskaper som gjør de utmerket på tur. Spesielt gode er de på turer hvor det kan bli litt fuktig. I tillegg er fiberposer en del billigere enn dunposer. I denne artikkelen får du et nærmere innblikk av noen av våre mest populære fiberposer fra Falkeberg.

Våre 5 beste oppblåsbare liggeunderlag

Det er litt av en jungel av liggeunderlag i markedet og det kan være krevende å finne riktig modell for akkurat deg. Her gir vi deg 5 av våre aller beste allround oppblåsbare liggeunderlag.

Våre 5 beste 3-sesongs soveposer

Det finnes et stort utvalg soveposer og det kan være vanskelig å navigere seg i utvalget. Hvor varm trenger jeg? Skal jeg kjøpe dun eller fiber? Spørsmålene er mange. Her gir vi deg en liten innføring + 5 av våre beste soveposer til vår, sommer og høst.

Liggeunderlag: Et veldig godt tips!

Mange fyller liggeunderlaget sitt med for mye luft, og gjør du dette vil følgende skje. Les tipset her!

Hverdagseventyr

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Alle har godt av opplevelser i hverdagen, en pustepause eller bare det å gjøre noe helt annet. Rett og slett et positivt avbrekk. Frisk luft, god mat, natur og kjærkommen mestringsfølelse.

Derfor digger vi å telte

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

“My home is where I want to be”.