Blog

Bålpannen som gir mindre røyk og mer varme

Skrevet av: Thomas / Hekta På Tur

Hva er vel mer sjarmerende enn å samles rundt et knitrende bål på en kjølig kveld? Nyt bålkosen uten den forstyrrende røyken!

Hodelykt – Hvilke skal jeg velge?

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

Utvalget av hodelykter er veldig stort, så det å ta ett valg er ikke bestandig like lett. Vi håper at dette gjør deg litt klokere.

Falkeberg Underquilt Dun

Skrevet av: Thomas / Hekta På Tur

Denne allsidige underquilten kan også tjene som det perfekte pleddet på kjølige dager, kvelder eller morgener!

Tarp er undervurdert!

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

Tarp er et fantastisk smart produkt å ha med seg på tur. Med litt trening så spenner du opp tarpen på noen få minutter.

Turstoler: Slik sitter du komfortabelt på tur!

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

Når man er på tur kan det ofte være en utfordring å finne seg en god sittestilling hvor man får hvilt ryggen. Heldigvis finnes det gode løsninger.

Slik unngår du mygg og knott

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

Ikke la myggen og knotten ødelegge turen! Sørg heller for at du er best mulig forberedt. Da vil den magiske turen du ha planlagt forbli magisk og ikke bli husket for alle de irriterende myggene i ettertid.

Kjøpsguide: Hvilket telt bør du velge?

Skrevet av: Rune / Hekte På Tur

Finn ut de grunnleggende tingene du absolutt bør vite om telt før du kjøper ett.

Turkniver | Aldri en tur uten!

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

En god turkniv er viktig å ha med seg på alle turer i skog og mark. Bruksområdet er enormt og du vil nesten alltid ha behov for en kniv på tur.

Truger – Gå din egen vei

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Les mer om hvorfor vi slår et slag for truger. Tips og råd for hva du bør tenke på når du kjøper truger, samt 5 bestselgende truger.

Hvilke fjellski skal jeg velge?

Det å dra på vintertur med fjellski er en magisk opplevelse som ALLE bør prøve! Fjellski kjennetegnes ved at de som oftes er bredere enn langrennski. De har i de fleste tilfeller stålkant og trekjerne. Fjellski er gjerne mer innsvingt og konstruert med et lavere spenn og smørelomme enn langrenns ski. En mer allsidig ski for […]

Ha med huset på biltaket!

Med ett taktelt til bilen kan du enkelt og komfortabelt komme deg bort fra hverdagen og stress. Siden du bor oppå bilen din kan du også ha en helt annen komfort på turen. Du trenger ikke å måle det du skal ha med deg i gram, og du kan ha med deg din favoritt camping stol selv om den er litt tung.

Slik unngår du å våkne i et kjempevarmt telt i sommer!

Du har sikkert opplevd det før, på de beste dagene om sommeren står sola opp før deg og kan gjøre det ut holdig varmt inne i teltet ditt. Den gode søvnen du trenger for å være klar til neste dags opplevelser uteblir. Kanskje hadde også kveldsola stått på teltet før du la deg og varmet […]

10 tips til billig Norgesferie

“Norge er et vakkert land. Fjell og daler, hav og strand” sang en kjent artist. Vi kunne ikke vært mer enig, så hvorfor dra på dyre utenlandsturer når man har magiske utendørsopplevelser rett utenfor husdøra? Vi ønsker at flest mulig skal komme seg ut på tur og oppleve hvor deilig det er for kropp og […]