• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
  • Hjem
  • Blog

Blog

  • Se alle

Slik unngår du mygg og knott på tur

Dersom du skal på tur i Norge i perioden fra slutten av mai til og med hele august, så vil du møte på noen irriterende «små djevler». Spesielt når været er som best (lite vind og varmt) trives myggen spesielt godt! MEN ikke la myggen og knotten ødelegge turen! Sørg heller for at du er […]

Packraft: Ta turen til nye høyder!

Med en Packraft tar du turen til helt nye høyder, de veier ofte under 4 kg og får lett plass oppi sekken. Ikke gå rundt vannet, men padle over det, følg en elv, eller få fisk der du ellers aldri kunne nå med stang. På lengre turer er det herlig å kunne spare bena litt og heller hoppe opp i en Packraft.

Via Ferrata i Norge (2022)

Via Ferrata er en av de aktivitetene som øker mest i popularitet i Norge – Vi forstår godt hvorfor! Via Ferrata er en aktivitet som kan passe for den ekstreme, eller for barnefamilien på 4, for det finnes så utrolig mange Via Ferrata ruter i Norge.

I denne artikkelen gir vi deg noen tips til fine turer i Norge, samt hva du trenger til en Via Ferrata tur.

Turstoler: Slik sitter du komfortabelt på tur!

Når man er på tur kan det ofte være en utfordring å finne seg en god sittestilling hvor man får hvilt ryggen. Heldigvis finnes det gode løsninger. En god turstol skal være lett og komfortabel, slik at du kan nyte tiden ute i naturen maksimalt.

Tarp er undervurdert!

Tarp er et fantastisk smart produkt å ha med seg på tur. Med litt trening så spenner du opp tarpen på noen få minutter.

Turmodus

Husker du hvordan livet uten mobiltelefonen føles? Lyst til å «koble ut» verden et øyeblikk? Bli med oss og sett mobilen i turmodus!

Turer i Norge | 10 skjulte perler!

Norge er et fantastisk land å reise og feriere i. Her finner du 10 tips til skjulte perler som du kanskje ikke visste om. Dersom du er en ivrig turentusiast vet du kanskje om noen av disse stedene/turene, men vi håper at mange vil ha glede av, samt besøke flere av disse fantastiske stedene. Tipsene […]

Slik fyrer du bål i regnvær

Bål skulle vært skrevet ut på Blå Resept. Det finnes ikke noe mer beroligende enn å sitte rundt bålet og se flammene danse sin dans – kjenne varmen fra bålet, som kryper inn i sjela di og bare nyte. Men hva gjør du når regnet bøtter ned og du skal fyre bål? Her viser vi deg hvordan du løser utfordringen!

Turkniver | Aldri en tur uten!

En god turkniv er viktig å ha med seg på alle turer i skog og mark. Den bruker du til alt fra å spikke teltplugger til å lage mat med. Reparere noe, sanke ved– rense fisk osv. Bruksområdet er enormt og du vil nesten alltid ha behov for en kniv på tur.

5 tips til hverdagseventyr

Hva gjør du egentlig mellom 16 og 08? Et mikroeventyr eller et lite hverdagseventyr er enkelt og helt fantastisk. Se våre 5 enkleste tips her!

Dette bør du ha i langtursekken

Friheten man opplever når man starter på en tur som går over flere dager er fantastisk. Kom deg bort fra mas og kjas og planlegg et litt lengere eventyr. Du kommer ikke til å angre!
Dersom du er usikker på hva du trenger har vi laget en liten guide her til hva du bør pakke i langtursekken din.

Dette bør du ha i dagstursekken

En dagstur kan være mye forskjellig og innholdet i sekken vil variere basert på hva slags tur du skal på. I dette tilfellet har vi forsøkt å lage en generell guide til produkter som kan være lurt å ha med seg på dagsturer.

Så lite trenger du for en natt i hengekøye!

Det å dra på hengekøyetur er enkelt, morsomt og det er ikke mye utstyr man trenger for å oppleve magien mellom 2 trær.


I denne artikkelen gir vi deg litt informasjon om hva du absolutt må ha med, tips til hva som kan gjøre turen enda litt bedre og noen råd og tips som du kan ha nytte av på din neste tur.