• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
  • Hjem
  • Blog

Blog

  • Se alle

Turer i Norge | 10 skjulte perler!

Norge er et fantastisk land å reise og feriere i. Her finner du 10 tips til skjulte perler som du kanskje ikke visste om. Dersom du er en ivrig turentusiast vet du kanskje om noen av disse stedene/turene, men vi håper at mange vil ha glede av, samt besøke flere av disse fantastiske stedene. Tipsene […]

Slik fyrer du bål i regnvær

Bål skulle vært skrevet ut på Blå Resept. Det finnes ikke noe mer beroligende enn å sitte rundt bålet og se flammene danse sin dans – kjenne varmen fra bålet, som kryper inn i sjela di og bare nyte. Men hva gjør du når regnet bøtter ned og du skal fyre bål? Her viser vi deg hvordan du løser utfordringen!

Turkniver | Aldri en tur uten!

En god turkniv er viktig å ha med seg på alle turer i skog og mark. Den bruker du til alt fra å spikke teltplugger til å lage mat med. Reparere noe, sanke ved– rense fisk osv. Bruksområdet er enormt og du vil nesten alltid ha behov for en kniv på tur.

5 tips til hverdagseventyr

Hva gjør du egentlig mellom 16 og 08? Et mikroeventyr eller et lite hverdagseventyr er enkelt og helt fantastisk. Se våre 5 enkleste tips her!

Dette bør du ha i langtursekken

Friheten man opplever når man starter på en tur som går over flere dager er fantastisk. Kom deg bort fra mas og kjas og planlegg et litt lengere eventyr. Du kommer ikke til å angre!
Dersom du er usikker på hva du trenger har vi laget en liten guide her til hva du bør pakke i langtursekken din.

Dette bør du ha i dagstursekken

En dagstur kan være mye forskjellig og innholdet i sekken vil variere basert på hva slags tur du skal på. I dette tilfellet har vi forsøkt å lage en generell guide til produkter som kan være lurt å ha med seg på dagsturer.

Så lite trenger du for en natt i hengekøye!

Det å dra på hengekøyetur er enkelt, morsomt og det er ikke mye utstyr man trenger for å oppleve magien mellom 2 trær.


I denne artikkelen gir vi deg litt informasjon om hva du absolutt må ha med, tips til hva som kan gjøre turen enda litt bedre og noen råd og tips som du kan ha nytte av på din neste tur.

3 spreke utetrender

Naturen kan brukes til ufattelig mye, men vi ser at 3 av vårens store trender er vannsport (SUP spesielt), utetrening og ikke minst hengekøyeturer. I skogene rundt de store byene finner man veldig mange hengekøyer i trærne og vi forstår godt hvorfor. En tur med hengekøye er enkelt, utrolig gøy og befriende. Hang loose 🙂 […]

3 Tips til et herlig avbrekk i hverdagen.

Skrevet av: Rune / Hakta På Tur

Vi er veldig fan av såkalte Mikroeventyr her hos oss. Ta en middag ute eller dra på overnatting midt i uka

Hverdagseventyr

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Alle har godt av opplevelser i hverdagen, en pustepause eller bare det å gjøre noe helt annet. Rett og slett et positivt avbrekk. Frisk luft, god mat, natur og kjærkommen mestringsfølelse.

Høy komfort på tur

Skrevet av: Audun / Hekta På Tur

De aller fleste drar på tur for å kose seg og oppleve nye ting. Vi har samlet 10 ting som gjør turen enda bedre. Les mer her!

Slik tenner du bål i regnvær

Skrevet av: Jon Kolstø / Ambassadør

Bålbrenning på tur er halve kosen. Men hva gjør man i regnvær når alt er vått? Les Jon sitt tips om hvordan man fyrer bål i regnvær.