Falkeberg – Born To Explore

I utvalget til Falkeberg finner du alt du trenger til din neste tur – med komforten i behold, og til en skikkelig god pris!

Slik unngår du å våkne i et kjempevarmt telt i sommer!

Du har sikkert opplevd det før, på de beste dagene om sommeren står sola opp før deg og kan gjøre det ut holdig varmt inne i teltet ditt. Den gode søvnen du trenger for å være klar til neste dags opplevelser uteblir. Kanskje hadde også kveldsola stått på teltet før du la deg og varmet […]

Dette bør du vite om flått

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

De aller fleste flåttbitt etterlater bare et lite rødt merke og er helt ufarlige. Derfor er det ingen grunn til å la være å nyte naturen vår p.g.a. frykt for flåttbitt

10 tips til billig Norgesferie

“Norge er et vakkert land. Fjell og daler, hav og strand” sang en kjent artist. Vi kunne ikke vært mer enig, så hvorfor dra på dyre utenlandsturer når man har magiske utendørsopplevelser rett utenfor husdøra? Vi ønsker at flest mulig skal komme seg ut på tur og oppleve hvor deilig det er for kropp og […]

Dette bør du vite om hoggorm

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Hoggormen er utbredt i hele Nord Europa og i Norge så finner man den stort sett over hele landet bortsett fra i våre nordligste fylker.

Bålpannen som gir mindre røyk og mer varme

Skrevet av: Thomas / Hekta På Tur

Hva er vel mer sjarmerende enn å samles rundt et knitrende bål på en kjølig kveld? Nyt bålkosen uten den forstyrrende røyken!

Hodelykt – Hvilke skal jeg velge?

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

Utvalget av hodelykter er veldig stort, så det å ta ett valg er ikke bestandig like lett. Vi håper at dette gjør deg litt klokere.

Falkeberg Underquilt Dun

Skrevet av: Thomas / Hekta På Tur

Denne allsidige underquilten kan også tjene som det perfekte pleddet på kjølige dager, kvelder eller morgener!

Tarp er undervurdert!

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

Tarp er et fantastisk smart produkt å ha med seg på tur. Med litt trening så spenner du opp tarpen på noen få minutter.

Turstoler: Slik sitter du komfortabelt på tur!

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

Når man er på tur kan det ofte være en utfordring å finne seg en god sittestilling hvor man får hvilt ryggen. Heldigvis finnes det gode løsninger.

Slik unngår du mygg og knott

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

Ikke la myggen og knotten ødelegge turen! Sørg heller for at du er best mulig forberedt. Da vil den magiske turen du ha planlagt forbli magisk og ikke bli husket for alle de irriterende myggene i ettertid.

Kjøpsguide: Hvilket telt bør du velge?

Skrevet av: Rune / Hekte På Tur

Finn ut de grunnleggende tingene du absolutt bør vite om telt før du kjøper ett.

Turkniver | Aldri en tur uten!

Skrevet av: Lars / Hekta På Tur

En god turkniv er viktig å ha med seg på alle turer i skog og mark. Bruksområdet er enormt og du vil nesten alltid ha behov for en kniv på tur.